کد خبر:۸۲۱۱۳۰
با توسعه تجهیزات جدید؛

پایگاه هوایی آمریکا به شبکه نسل پنجم مجهز می‌شود

پایگاه هوایی «تیندال» در ایالت فلوریدای آمریکا بعد از اینکه سال گذشته به دلیل بروز توفان از بین رفت، هم‌اکنون نه تنها در حال تعمیر و نوسازی است، بلکه در حال مدرنیزه شدن است.

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، این پایگاه هوایی در حال همکاری با بزرگ‌ترین مرکز مخابرات آمریکا یعنی AT&T است تا بتواند پایگاه هوشمند آینده را با ایجاد زیرساخت‌های شبکه نسل پنجم و از نظر ارتباطاتی مجهز به به‌روزترین فناوری‌ها بسازد.

با وجودی که انتظار می‌رود این نوسازی در مدت سه تا پنج سال انجام شود، AT&T وعده داده تا اواسط امسال میلادی شبکه نسل پنجم یا ۵G را در این پایگاه راه‌اندازی کند. این پایگاه در آینده‌ای نزدیک آنقدر پیشرفته خواهد شد که از فناوری‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده نیز پشتیبانی خواهد کرد.

یکی از امکاناتی که این شبکه در اختیار پایگاه هوایی تیندال قرار خواهد داد، پشتیبانی از خط پروازی است که شامل مقادیر زیادی اطلاعات است که از طریق پلات‌فرم‌های داده، حسگر‌ها و سیستم‌های پردازنده هواپیما به جنگنده‌های هوایی مخابره می‌شود و به خدمه روی زمین و آسمان امکان می‌دهد که خیلی راحت‌تر با هم ارتباط برقرار کنند.

یکی دیگر از کاربرد‌های این زیرساخت‌ها امنیت است. این پایگاه هوایی از شبکه نسل پنجم برای فیلمبرداری، نظارت و تحلیل اطلاعات وسیع استفاده خواهد کرد که همه چیز را از خط پرواز گرفته تا امنیت محیط فیزیکی، مانند نظارت بر گیت‌ها پوشش می‌دهد. به این ترتیب امنیت عمومی برقرار خواهد شد.

کاربرد دیگر امنیت است. Tyndall قادر خواهد بود از ۵G برای فیلمبرداری، نظارت و تحلیلی در مقیاس گسترده استفاده کند که همه چیز را از خط پرواز گرفته تا امنیت محیط فیزیکی، مانند نظارت بر دروازه‌های دارای صفحه خواننده پلاک، پوشش می‌دهد. به همین ترتیب، عملیات ایمنی عمومی می‌تواند به نفع آن باشد.

سومین کاربرد این تجهیزات جدید، آموزش است. این پایگاه به دلیل مجهز شدن به فناوری‌های واقعیت افزوده و واقعیت مجازی به راحتی می‌تواند به افراد آموزش خلبانی و کاربرد‌های استفاده از جنگنده‌ها را بدهد. این سیستم‌ها به دلیل بهره بردن از شبکه نسل پنجم، به ابزار‌ها و سیستم‌های قدرتمندی برای شبیه‌سازی شرایط جنگ هوایی تبدیل شده‌اند و می‌توانند افراد را برای این شرایط آماده کنند.

واقعیت مجازی و افزوده همچنین می‌توانند در تعمیر و نگهداری تجهیزات هوایی مورد استفاده قرار گیرند و به جای نقشه‌های کاغذی و دفترچه‌های دستورالعمل، کارگران و تعمیرگران به راحتی از عینک هوشمند یا تبلت استفاده می‌کنند تا مستقیما این دستورالعمل‌ها را روی تجهیزات و قطعات مربوطه آن مشاهده کنند.

در واقع، این فناوری نه تنها برای عیب‌یابی، بلکه در نگهداری نیز مثمر ثمر خواهند بود. به این صورت که زودتر خرابی تجهیزات را شناسایی و پیش‌بینی می‌کند؛ آن هم قبل از خرابی.

مایک لف، نائب رئیس بخش پدافند AT&T در این مورد می‌گوید: به شبکه‌ای از حسگرها، وسایل پوشیدنی، وسایل متصل به اینترنت – اینترنت اشیا- فکر کنید که مجهز به ۵G هستند و از فناوری رایانش ابری بهره می‌برند و به همین دلیل می‌توانند از این اتصالات و انبوه داده‌های جمع‌آوری شده به صورت بهینه استفاده کنند. در نهایت این قابلیت‌ها پایگاه هوایی را به یک پایگاه ایمن‌تر، کارآمدتر و احتمالا موثرتر برای ماموریت‌های آینده تبدیل می‌کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار