کد خبر:۸۷۰۸۴۷
از سوی دانشگاه MIT؛

اینترنت اشیای آینده مبتنی بر حسگر‌های بدون باتری / دهه‌ای دیگر تمام دستگاه‌ها به اینترنت وصل می‌شوند

تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که تا دهه آینده تمامی دستگاه‌ها به اینترنت وصل خواهند شد، اما چالش اساسی برای رسیدن به این هدف حسگر‌هایی هستند که نیاز مبرم به باتری و انرژی دارند.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، محققان دانشگاه MIT در قالب یک استارتاپ به نام اوراکتیو (Everactive) به تازگی نوعی حسگر طراحی کرده است که مثل ساعت کار می‌کند، به حداقل تعمیر و نگهداری نیاز دارد و بیش از ۲۰ سال عمر می‌کند. این شرکت برای ساخت این حسگر، نه تنها باتری‌های خود را بازطراحی کرده، بلکه سعی کرده که نیاز به باتری را در حسگر‌های خود به صفر برساند.
 
برای این کار از مدار‌های یکپارچه کم مصرف کمک گرفته که از طریق منابع طبیعی و همیشگی مثل نور داخلی و ارتعاشات انرژی مورد نیاز خود را تامین می‌کنند. حسگر‌های مبتنی بر این مدار‌ها به طور مدوام داده‌ها را به داشبورد مجهز به رایانش ابری ارسال می‌کنند. این داشبورد به طور لحظه‌ای به حسگر‌ها بینش و قدرت تجزیه و تحلیل می‌دهد و به آن‌ها کمک می‌کند که از قدرت کامل ابزار‌های اینترنت اشیای صنعتی بهره ببرند.

دیوید ونتزلاف، مدیر اجرایی اوراکتیو در این مورد می‌گوید: تمامی این کار‌ها توسط تراشه‌های کم مصرفی انجام می‌شود که به طور مداوم پشتیبانی می‌شوند. اما از آنجا که منبع انرژی ما نامحدود است، نمی‌توانیم کار‌هایی فراتر از ارسال داده را از این حسگر‌ها انتظار داشته باشیم.
 
محققان این شرکت ادعا می‌کنند که به دلیل کاهش هزینه‌ها و مرتفع شدن محدودیت‌های مربوط به حسگرها، می‌تواند نقش موثری در پیاده‌سازی بیشتر اینترنت اشیاء در کارخانه‌های آینده داشته باشد.
 
آن‌ها می‌گویند: این فناوری کاملا بدون باتری کار می‌کند و همیشه به رایانش ابری متصل است. نیازی به تعمیر و نگهداری ندارد و کار‌های بسیاری را می‌توان با کمک آن‌ها انجام داد.
 
محققان اوراکتیو معتقدند که با وجود حسگر‌هایی که هزینه بسیار کمی دارند و مهم‌تر از همه نیازی به باتری ندارند، انقلابی در صنعت و به ویژه اینترنت اشیاء رقم خواهد خورد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار