آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۱۲۸۷
مظفری در نشست خبری مطرح کرد

حرکت در مرز علم یکی از مقدمات اخراج آمریکا در منطقه است / راه اندازی هسته‌های علوم و فناوری‌های نوین

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات گفت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه دی ماه سال ۹۸ درباره قوی شدن کشور، هسته‌های علوم و فناوری‌های نوین راه‌اندازی می‌شوند.
حرکت در مرز علم یکی از مقدمات اخراج آمریکا در منطقه است / راه اندازی هسته‌های علوم و فناوری‌های نوین
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مظفری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات و دبیر هسته علم و فناوری‌های نوین قرارگاه دانشجویی قدس در نشست خبری تشکیل قرارگاه دانشجویی قدس که در محل موزه ۱۳ آبان برگزار شد، گفت: حرکت در مرز علم یکی از مقدمات اخراج آمریکا در منطقه است با این وجود باید برای کسب علوم و فناوری‌های نوین که در مرز علم هستند باید چاره اندیشی کنیم.

وی از برگزاری اولین نشست تخصصی گام دوم انقلاب اسلامی و توسعه علوم و فناوری‌های نوین در روز چهارشنبه دوم بهمن ماه در دانشگاه علوم و تحقیقات خبر داد و گفت: گام دوم انقلاب، تمدن اسلامی و نقش علوم و فناوری‌های نوین، تمدن اسلامی و علوم و فناوری‌های نوین، تبیین نقش دانشگاه‌ها و مراکز علمی و پژوهشی در گام دوم انقلاب و توسعه فناوری و مدل سازی و روش‌های افزایش مشارکت نخبگان در نقش آفرینی گام دوم انقلاب اسلامی از جمله محور‌های همایش نشست تخصصی گام دوم انقلاب اسلامی و توسعه علوم و فناوری‌های نوین هستند.

مظفری با بیان اینکه در نشست تخصصی گام دوم انقلاب اسلامی مقالاتی با موضوعات علوم شناختی، کشاورزی، مهندسی، انرژی ارائه خواهد شد، افزود: این نشست اولین برنامه‌ای است که به همت قرارگاه دانشجویی قدس برگزار می‌شود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات تصریح کرد: با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های تاریخی نماز جمعه دی ماه سال ۹۸ در خصوص قوی شدن کشور، هسته‌های علوم و فناوری‌های نوین راه اندازی می‌شوند.

وی از رونمایی مرکز تحقیقات پیشران هسته‌ای شهید قاسم سلیمانی خبر داد و گفت: راهبرد پیشران هسته‌ای چند سالی است که مدنظر رهبر معظم انقلاب بوده است، چون پیشران هسته‌ای یک گام بزرگ در فضای گام دوم انقلاب است که باید این گام را برداریم. پیشران‌های هسته‌ای از سوخت‌های هسته‌ای غنی شده استفاده می‌کنند و امروز در میان شناور‌های سطحی و زیرسطحی نظامی و غیرنظامی دریایی کشور‌های پیشرفته دیده می‌شود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علوم و تحقیقات با بیان اینکه نظام می‌تواند بازساخت پیشران هسته‌ای که نمود کاربردی دانش هسته‌ای در صنعت دفاعی است ضربه مهلکی را بر پیکره دشمنان وارد کند، افزود: با دستیابی به تکنولوژی ساخت این محصول استراتژیک ما می‌توانیم زیردریایی‌های حامل موشک‌های بالستیک میان برد و کروز را تا عمق اقیانوس‌ها پیش ببریم بدون اینکه زیردریایی ما برای هواگیری سوخت فسیلی به سطح آب بیاید و این مهم بزرگترین دستاورد نظامی برای یک کشور در عرصه پاسخ تهدید خاک در مقابل خاک محسوب می‌شود.

وی افزود: ما با دستیابی به این تکنولوژی می‌توانیم زیردریایی‌هایی را داشته باشیم و آن‌ها را در سواحل آمریکا مستقر کنیم و این زیردریایی ها، چون برای سوخت گیری نیاز به بالا آمدن و قرار گرفتن در سطح آب ندارند، می‌توانند سال‌ها در زیر آب بمانند.

مظفری با تاکید بر اینکه باید فضای علمی و فناوری‌های نوین در جامعه گفتمان سازی شود، اظهار کرد: اگر به تکنولوژی پیشران‌های هسته‌ای دست پیدا کنیم هیچ کس نمی‌تواند ما را تهدید کند؛ بنابراین باید بتوانیم از انرژی هسته‌ای به پیشران هسته‌ای برسیم و این نیز باید به یک گفتمان تبدیل شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار