کد خبر:۸۲۱۵۶۲
به همت انجمن شهید باکری؛

یادبود ۱۹ ژانویه، سالروز آذری‌های مسلمان در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار شد

یادبود ۱۹ ژانویه سالروز آذری‌های مسلمان جهان به همت انجمن شهید باکری و با حضور میهمانانی از جمهوری آذربایجان، روسیه و دانشجویان دانشگاه‌های تهران در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مراسم یادبود ۱۹ ژانویه سالروز آذری‌های مسلمان جهان به همت انجمن شهید باکری (آذریلر) و با حضور میهمانانی از جمهوری آذربایجان، روسیه و دانشجویان دانشگاه‌های تهران در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار گردید.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام مهدوی کنی، عضو هیئت امنایی دانشگاه امام صادق گفت: ما هنوز آن هویت طلبی اسلامی برادران آذربایجانی را فراموش نکرده ایم و آن اقداماتی که صورت پذیرفت، مردم مسلمان آذری در سرمای زمستان خود را به رود ارس زدند تا خود را به برادران دینی خود در این طرف مرز‌ها برسانند و سیم خاردار‌ها را از مقابل خود برچیدند و این خود جزو اولین گام‌های نابودی کمونیست و شوروی تلقی می‌شود.

وی در ادامه افزود: هنگامی که برادران آذری خود را به این طرف مرز‌ها می‌رساندند تقاضایی جز قرآن کریم و مفاتیح نداشتند که این بهترین شاخص و معیاری است که نشان می‌دهد پس از ۷۰ سال سرکوب کمونیستی هنوز مکتب قرآن در این منطقه زنده مانده و نفس می‌کشید.
 
پس از صحبت‌های حجت الاسلام مهدوی کنی، رامیز ساری اف کارشناس سیاسی جمهوری آذربایجان اظهار کرد: امسال ملت آذربایجان بعد از شهادت حاج قاسم سلیمانی گویا یک ۱۹ ژانویه جدیدی را خلق کردند و مجدد هویت طلبی و بازگشت به اصل خویش را این مرد آسمانی در دل‌های آذری‌های قفقاز روشن نمود.

کارشناس جمهوری آذربایجان افزود: ۱۹ ژانویه ۱۹۹۰ حرکت خودجوش مردمی به سمت پیوستن به هویت اسلامی خویش بود، اما امسال پس از شهادت سردار سلیمانی مردم آذربایجان نشان دادند که علاوه بر هویت خواهی به دنبال گفتمان انقلاب اسلامی و مقاومت اسلامی نیز هستند و آن چیزی که امروز در آذربایجان دشمنان اسلام بویژه صهیونیست‌ها را به واهمه و ترس انداخت متاثر شدن ملت مسلمان آذری از شهادت حاج قاسم سلیمانی بود، که این هم در فضای حقیقی و هم در فضای مجازی کاملا آشکار و نمود داشت.
یادبود ۱۹ژانویه، سالروز آذری‌های مسلمان در دانشگاه امام صادق برگزار شد
ساری اف در ادامه گفت: برخی بر این باورند دولت وقت شوروی سوسیالیستی عمدا راه را باز کرد تا مردم آذری خود را به ایران اسلامی برسانند تا ارتش سرخ شوروی بهانه‌ای برای ورود به باکو پیدا کرده و جنایت ۲۰ ژانویه سال ۱۹۹۰ را رقم زند، اما این سخن درست نیست، بلکه عکس قضیه صادق است. آن‌ها از حرکت مردم آذربایجان به طرف ایران و از شدت اجتماع هراسناک و به شدت عصبانی بودند و برای ارعاب مردم و جلوگیری از قیام آن‌ها به دستور دفتر سیاسی حزب کمونیست و شخص گورباچف، واحد‌های نظامی وسیعی را از سایر مناطق شوروی به دروازه‌های باکو انتقال و ارتش سرخ شبانه وارد باکو شد و مردم را در ۲۰ ژانویه قتل عام کردند که در این جنایت ۱۳۵ نفر کشته و بیش از ۷۰۰ نفر زخمی شدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار