دبیر اجرایی کنفرانس بین المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین گفت: نقش اصلی انجمن علمی لجستیک کاربردی کردن دانش در دانشگاههای مختلف است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو محمدرضا شیخ کبیر دبیر اجرایی کنفرانس بین المللی لجستیک و مدیریت زنجیره تامین در نشست خبری این کنفرانس گفت: پس از تشکیل انجمن علمی لجستیک از سال ۸۳ برنامه ریزی برای برگزاری کنفرانسی در این زمینه انجام شد که خوشبختانه امسال هفتمین دوره آن برگزار میشود.
وی با اشاره به انجمن علمی لجستیک ادامه داد: این انجمن تنها انجمن علمی است که در هیئت مدیره علاوه بر اعضای هیئت علمی دانشگاه دارای یک عضو از نهاد صنعت و عضوی دیگر از نهاد حاکمیتی است این ترکیب نشان میدهد که چه قدر این حوزه با حوزههای دیگر متفاوت است.
شیخ کبیر با بیان اینکه کاربردی کردن دانش در دانشگاه یکی از نقشهای اصلی انجمن علمی لجستیک است، عنوان کرد: این انجمن توانست دورههای آموزشی این رشته را دانشگاهها را تدوین کند در واقع از ابتدای شکل گیری انجمن چنین برنامهای تعیین و مشخص شد که دانشگاههای مختلف در مقاطع کاردانی تا دکترا دارای رشته لجستیک و زنجیره تامین باشند بدین صورت از سال ۸۵ مقطع کاردانی، سال ۸۷ مقطع کارشناسی، سال ۹۰ مقطع ارشد و از سال ۹۳ مقطع دکترای این رشته راهاندازی شد.
وی اظهار داشت: این کنفرانس اولین کنفرانس بین المللی است که نقش دانشمندان خارجی در آن بسیار پررنگ بوده و هر چند که در ابتدا به طور مستقل از سوی انجمن برگزار میشد، اما در ادامه راه برای شکل گیری سه ضلع صنعت، دانشگاه و حاکمیت مشارکت کنندگان بیشتری به جمع ما پیوستند و امسال دوره هفتم با همکاری علمی دانشگاه خوارزمی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه بخش عمده لجستیک و مدیریت زنجیره تامین به صنعت اختصاص دارد، تصریح کرد: پنلهای اختصاصی این رویداد به خوبی نقش صنعت را نشان میدهند این پنلها شامل تامین مالی زنجیره ای، بیمههای لجستیکی، زنجیره تامین گردشگری، لجستیک و زنجیره تامین دفاعی، لجستیک و زنجیره تامین خودرو و... هستند.