کد خبر:۸۲۶۰۹۹
با حمایت معاونت علمی؛

پنجمین همایش «فرآوری مواد با لیزر» ۲۹ بهمن ماه برگزار می‌شود

با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی، پنجمین همایش تخصصی فرآوری مواد با لیزر، ۲۹ و ۳۰ بهمن در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پنجمین همایش تخصصی فرآوری مواد با لیزر، در تاریخ ۲۹ و ۳۰ بهمن ماه سال جاری در تهران برگزار می‌شود.

این همایش تخصصی که در دانشگاه صنعتی مالک اشتر بر گزار می‌شود، محور اصلی خود را «عمر‌دهی به قطعات با استفاده از فرایند‌های ساخت افزایشی» قرار داده است.

هدف از این همایش که با حمایت ستاد توسعه فناوری فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌­شود، آشنایی صنعتگران و دانشجویان با تعمیر و بازسازی قطعات صنعتی و ساخت افزایشی به کمک لیزر می‌باشد.

از محور‌های همایش این همایش می‌توان به چشم انداز ساخت افزایشی، جایگاه و کاربرد ساخت افزایشی، تعمیر و بازسازی قطعات، شناخت و بازیابی نیاز‌های فناورانه صنایع در حوزه فرایند ساخت افزایشی، ارائه یک مدل تا ساخت قطعه در ساخت افزایشی قطعات فلزی و ارائه یک مدل تا ساخت قطعه در ساخت افزایشی قطعات فلزی اشاره کرد.

همچنین؛ اتاق ایده صنعت و دانشگاه، کارگاه‌های علمی و آموزشی، مسابقه ایده شو و نمایشگاه جانبی از جمله ویژه برنامه‌های علمی و آموزشی هستند که همزمان با این رویداد برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار