آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۶۲۷۲

حلوا مغزی خانه انگور

رضا رفعتی مدیر عامل کارخانه خانه انگور، بیان کرد: شیره انگور، عصاره گیاه دارویی چوبک و کنجد و مغز‌های خوراکی سه محصول به کار رفته در حلوا‌ها هستند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از میدون، افشین رفعتی ساکن شهر بردسکن استان خراسان رضوی که اولین تولید کننده مکانیزه حلوا مغزی در ایران با مجوز قانونی سیب سلامت است، گفت: حلوا مغزی خانه انگور تنها حلوایی است که هم غذا است و هم دارو.
او علت ادعایش را این گونه بیان کرد: تنها حلوایی که شکر و روغن ندارد و دارویی برای پیشگیری و جلوگیری از پیشرفت آلزایمر است، همچنین مشکلات رفلاکس معده را برطرف میکند، منبع غنی آهن است که برای پوکی استخوان نیز مفید می‌باشد. انرژی زا و دوست دار دندان‌ها نیز است.
رفعتی که کسب و کاری خانوادگی دارد، تصریح کرد: قیمت حلوا برای مصرف کننده، کیلویی ۹۰ هزار تومان است.
کارآفرین مسابقه میدون، اذعان داشت: شیره انگو (شیره توت برای دیابتی ها)، عصاره گیاه دارویی چوبک و کنجد و مغز‌های خوراکی سه محصول به کار رفته در حلوا‌ها هستند.
افشین رفعتی در پایان در مورد چشم انداز کسب و کارش، خاطر نشان کرد: هدف اصلی ما راه اندازی نخستین کارخانه تولید حلوا مغزی شرق کشوردر بردسکن است و امید است بردسکن به قطب تولید حلوا مغزی در کشور تبدیل شود و حداقل ۲۰۰ کارگاه بزرگ و کوچک راه اندازی و باعث اشتغال زایی جوانان منطقه شود.
او همچنین متذکر شد: در این واحد تولیدی زمینه اشتغال بیش از ۳۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم فراهم شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار