افت ۷ هزار و ۴۶۶ واحدی شاخص بورس تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۶۴۳۴

افت ۷ هزار و ۴۶۶ واحدی شاخص بورس تهران

شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز دوشنبه با کاهش ۷ هزار و ۴۶۶ واحد روبه‌رو شد.

افت ۷ هزار و ۴۶۶ واحدی شاخص بورس تهران

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بورس تهران که در روز‌های اخیر با رکوردشکنی روبه‌رو شده بود، امروز به خاطر مصوبه افزایش مالیات نقل و انتقال سهام، شاخص کل با ریزش مواجه شده و با کاهش ۷ هزار و ۴۶۶ واحد به رقم ۴۴۷ هزار و ۱۵۱ واحد رسید.

همچنین شاخص با معیار هم‌وزن ۲ هزار و ۱۴۵ واحد افت کرده و به رقم ۱۴۵ هزار و ۳۲۶ واحد رسید.

ارزش بورس بازار در بورس اوراق بهادار تهران به بیش از ۱۶۲۵ تریلیون تومان رسید.

امروز معامله گران بورس بیش از ۶ میلیارد سهام حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب ۷۷۴ هزار نوبت معامله و به ارزش ۴ هزار و ۳۲۶ میلیارد تومان داد و ستد کردند.

امروز عمده نماد‌های مهم بورسی افت داشته و در کاهش شاخص بورس مؤثر بودند که از جمله می‌توان به نماد مخابرات ایران، پالایش نفت بندرعباس، پالایش نفت اصفهان، پتروشیمی خلیج فارس، پالایش نفت تهران، هلدینگ تاپیکو و بانک ملت اشاره کرد.

نماد‌های پربیننده در بورس شامل بانک ملت، سایپا، بانک صادرات، پالایش نفت اصفهان، پارس خودرو، ملی مس ایران، فولاد مبارکه، ایران خودرو و کشتیرانی بوده‌اند.

شاخص قیمت با معیار وزنی ارزشی امروز ۱۹۹۲ واحد افت کرده و به رقم ۱۱۹ هزار و ۳۲۲ واحد رسید.

شاخص قیمت با معیار هم‌وزن ۱۴۳۰ و احد کاهش یافته و به رقم ۹۶ هزار و ۹۲۳ واحد رسید.

شاخص آزاد شناور با کاهش ۸ هزار و ۵۱۱ واحد به رقم ۵۴۱ هزار و ۱۳۶ واحد رسید.

شاخص بازار اول بورس با کاهش ۵ هزار و ۴۷۲ واحد به رقم ۳۲۲ هزار و ۱۴۷ واحد و شاخص بازار دوم بورس با کاهش ۱۴ هزار و ۹۸۳ واحد به رقم ۹۲۲ هزار و ۱۶۰ واحد رسید.

امروز در فرابورس ایران نیز بازار کاهشی بوده و شاخص کل ۹۸ واحد عقب‌نشینی داشته و به رقم ۵ هزار و ۶۶۰ واحد رسید.

ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به بیش از ۳۲۷ تریلیون تومان رسید.

امروز معامله‌گران در فرابورس ایران بیش از ۳.۴ میلیارد برگه سهام حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب ۷۵۱ هزار معامله و به ارزش ۲ هزار و ۶۹۷ میلیارد تومان داد و ستد کرد.

نماد سنگ‌آهن گوهرزمین بیشتر افزایش در شاخص فرابورس داشته و نماد‌های میدکو، ذوب‌آهن، پتروشیمی مارون، نیروبرق دماوند، پتروشیمی زاگرس و مولد نیروگاه جهرم بیشترین اثر کاهشی در شاخص فرابورس را داشتند.

امروز نماد‌های پربیننده شامل ذوب‌آهن اصفهان، سمگا، صنایع کاغذ پارس، بانک دی، توسعه و عمران استان کرمان، شهداب ناب خراسان، زرین معدن آسیا، بیمه دی، کشاورزی و دامپروری بینالود و مادیران بوده‌اند.

امروز همچنین تعدادی از نماد‌های بورسی با پیام ناظر متوقف، برخی بازگشایی و تعدادی نیز دچار حراج یا وقفه معاملات شدند.
پربازدیدترین آخرین اخبار