در حالت طبیعی میوه خشک شده میتواند یک میان وعده مناسب برای دفع احساس گرسنگی باشد و میتوان برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد و از همین رومی تواند جایگزین مناسبی برای میوه تازه در خارج از فصل آن باشد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، میوه در هر حالتی چه تازه باشد و چه خشک شده، برای شما خوب است و فوایدی به همراه دارد. در حالت طبیعی میوه خشک شده میتواند یک میان وعده مناسب برای دفع احساس گرسنگی باشد و میتوان برای مدت زمان طولانی نگهداری کرد و از همین رومی تواند جایگزین مناسبی برای میوه تازه در خارج از فصل آن باشد.
علی رغم فواید میوههای خشک، متخصصان معتقدند مهمترین وجه تمایز میوههای خشک شده با میوههای تازه، تبخیر آبی است که حاوی مقادیر قابل توجهی مواد مغذی است. البته میوههای خشک شده برای مصرف در شرایط خاص مانند تغییر فصل یا استفاده در ورزشهایی مانند کوهنوردی که امکان حمل وزن زیاد بار وجود ندارد، سودمند هستند. پزشکان توصیه میکنند که در صورت امکان حداقل روزی ۲ لیوان میوه خرد شده متنوع مصرف شود که اگر تازه باشد، بهتر خواهد بود.
میوهها جزو تنها گروه غذایی هستند که تمام ارزشهای غذایی را دارا هستند و سرشار از ویتامین ها، فیبرها و آنتی اکسیدانها هستند که برای حفظ شادابی و در امان ماندن از هر گونه بیماری باید آنها را مصرف کنید. از این رو در این مطلب میخواهیم بررسی کنیم که کالری میوههای خشک بیشتر است یا میوههای تازه:
سیب: اگر چه سیب تازه حاوی میزان زیادی قند طبیعی و ضروری است، اما خشک شده آن حاوی قند بیشتری است که کاملا غیرضروری هستند. از مصرف میوههای خشک شده آماده پرهیز کنید، تا جایی که میتوانید آنها را خود در منزل تهیه کنید.
زردآلو: معمولا برای حفظ رنگ نارنجی و نرم بودن زردآلو خشک شده، از دی اکسید گوگرد استفاده میکنند. در حقیقت زردآلو اگر به صورت طبیعی خشک شود، به رنگ قهوهای در میآید و به هیچ وجه نمیتواند رنگ نارنجی و تازگی خود را حفظ کند.
آلبالو: طعم ترشی برخی از آلبالو خشکهایی که در بازار وجود دارند، کاملا غیرطبیعی هستند و علت اصلی آن اضافه کردن انواع مواد شیمیایی به آنها است؛ بنابراین پیش از خرید این ماده، حتما به بسته بندی آن بیشتر دقت کنید و مواد تشکیل دهنده آن را با دقت بخوانید تا بدانید چه چیزی را میل میکنید.
نارگیل: نارگیل حاوی چربیهای اشباع شده سالم است که میتواند به خوبی به مدیریت کلسترول بد بدن، کمک کند. اما نارگیل خشک شده، سرشار از کالری است که باید در مصرف آن بیشتر احتیاط کنید.
انجیر: انجیر خشک میتواند یک میان وعده کاملا سالم و شگفت انگیزی باشد، اما توجه داشته باشید که میوههای خشک شده به نسبت تازه آنها، کالری بسیار بالاتری دارند که باید در مصرف آنها بیشتر دقت کنید.
هلو:هلو خشک شده حاوی قند بسیار بالایی است که باید در مصرف آن بسیار احتیاط کنید.
آناناس: آناناس حاوی میزان بالایی از قندهای طبیعی است که خشک شده آن نیز بیشتر از این میزان حاوی قند است.
کشمش: معمولا در تولید کشمش از میزان بسیار زیادی دی اکسید گوگرد استفاده میکنند؛ که میتواند خطر بزرگی برای مبتلایان به حساسیت و آلرژی محسوب شود.