کد خبر:۸۲۷۶۷۹

تاثیر شکلات داغ در درمان بیماری سرخرگ محیطی

محققان در یک بررسی به تاثیر مصرف شکلات داغ (هات چاکلت) در درمان بیماری سرخرگ محیطی پرداختند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان در پاسخ به این پرسش که آیا مصرف شکلات داغ می‌تواند عوارض ناشی از بیماری سرخرگ محیطی (تنگی عروق محیطی) را تسکین دهد، اظهار داشتند: نتایج بدست آمده از یک مطالعه جدید حاکی از تاثیرگذاری آن است.

محققان آمریکایی تاکید کردند: تغذیه درمانی می‌تواند شیوه‌ای کم هزینه، قابل دسترس و ایمن در بهبود کیفیت راه رفتن در افراد مبتلا به بیماری سرخرگ محیطی باشد. بیماری سرخرگ محیطی عارضه‌ای شایع است که عامل اصلی ناتوانی در افراد بالای ۵۵ سال به حساب می‌آید.

این عارضه موجب تنگی عروق خونی می‌شود که خون را از قلب به پا‌ها منتقل می‌کنند. از جمله علائم این عارضه می‌توان به احساس درد به ویژه هنگام راه رفتن، گرفتگی و ضعف در ماهیچه پا‌ها اشاره کرد.

محققان آمریکایی اظهار داشتند: یافته‌های بدست آمده حائز اهمیت است، زیرا در حال حاضر درمان‌های محدودی برای کمک به افراد مبتلا به بیماری سرخرگ محیطی شناسایی شده است. هرچند بررسی انجام شده تنها روی ۴۴ نفر انجام گرفته و لازم است برای تایید این یافته‌ها تحقیقات بیشتری انجام شود.

 محققان آمریکایی در بررسی‌های خود مشاهده کردند: مصرف شکلات داغ جریان خون به ماهیچه ساق پا را حدود ۲۰ درصد بهبود داده و سلامت ماهیچه‌ها و عملکرد آن‌ها را تقویت می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار