
خوردنیهایی که مصرف آنها پس از ساعت ۱۶ توصیه نمیشود
نان سفید، بستنی، شکلات و چیپس از جمله مواد خوراکی هستند که برای جلوگیری از افزایش وزن باید از مصرف آنها مخصوصا پس از ساعت چهار بعدازظهر اجتناب کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، افرادی که به دنبال جلوگیری از افزایش وزن هستند باید از مصرف نان سفید، بستنی، شکلات و چیپس پس از ساعت ۱۶ خودداری کنند.
نان سفید از غلات فرآوری شده و کربوهیدرات تصفیه شده تولید شده و به دلیل دارا بودن مقدار فیبر کمتر، میزان بیشتری از آن مصرف میشود. برخلاف نانهای سبوسدار، نان سفید که فاقد فیبر خوراکی است نمیتواند اشتها را کنترل کند.
بستنی نیز از جمله خوراکیهای ممنوعه هنگام عصر است. این خوراکی سرشار از کربوهیدرات است و مصرف مقدار قابل توجهی از کربوهیدرات تصفیه شده به انباشت چربی شکمی منجر میشود.
افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند باید از مصرف شکلات پس از این ساعت نیز خودداری کنند.
به گزارش مدیکال دیلی، چیپس سیبزمینی هم از بدترین گزینههای غذایی پس از ساعت چهار عصر است. مصرف غذاهای چرب و سرخ شده شکل نامناسبی از رژیم غذایی است که موجب افزایش وزن میشود. همچنین سدیم موجود در چیپس سیبزمینی برای سلامتی خطر دارد و بیماری قلبی و فشارخون بالا از جمله عوارض شایع مصرف بالای سدیم است.
نان سفید از غلات فرآوری شده و کربوهیدرات تصفیه شده تولید شده و به دلیل دارا بودن مقدار فیبر کمتر، میزان بیشتری از آن مصرف میشود. برخلاف نانهای سبوسدار، نان سفید که فاقد فیبر خوراکی است نمیتواند اشتها را کنترل کند.
بستنی نیز از جمله خوراکیهای ممنوعه هنگام عصر است. این خوراکی سرشار از کربوهیدرات است و مصرف مقدار قابل توجهی از کربوهیدرات تصفیه شده به انباشت چربی شکمی منجر میشود.
افرادی که به دنبال کاهش وزن هستند باید از مصرف شکلات پس از این ساعت نیز خودداری کنند.
به گزارش مدیکال دیلی، چیپس سیبزمینی هم از بدترین گزینههای غذایی پس از ساعت چهار عصر است. مصرف غذاهای چرب و سرخ شده شکل نامناسبی از رژیم غذایی است که موجب افزایش وزن میشود. همچنین سدیم موجود در چیپس سیبزمینی برای سلامتی خطر دارد و بیماری قلبی و فشارخون بالا از جمله عوارض شایع مصرف بالای سدیم است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.