آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۶۷۰۷

فتاح: مردم برای حل مشکلات به صحنه بیایند/شمشیر دشمن رو است

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: مردم صاحب انقلاب هستند و اکنون که دشمن شمشیر را از رو بسته است، مردم باید به صحنه بیایند و حضور پیدا کنند و رأی خود را به نمایش بگذارند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، پرویز فتاح در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن درباره ضرورت مشارکت مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی، گفت: انقلاب مردمی است. ایجاد انقلاب مردمی بوده و ادامه و حفظ آن نیز با حضور مردم خواهد بود. صاحب این انقلاب مردم هستند؛ بنابراین رأی مردم موثر است.
وی افزود: تمام مسئولین منتخب مردم هستند. مردم باید در صحنه باشند؛ چراکه وقتی مردم در صحنه انتخابات، راهپیمایی و ... حضور داشته باشند با حضور آن‌ها و با انتخاب و هوشمندی، مشکلات هم قابل حل است. باید بدانیم که تنها راه عبور از مشکلات حضور مردم در صحنه است. حال چه صحنه راهپیمایی و چه صحنه انتخابات.
رئیس بنیاد مستضعفان ادامه داد: اگر هم مسائل و مشکلاتی داریم، باید آن‌ها را کنار بگذاریم. اکنون می‌بینیم که دشمن شمشیر را از رو بسته است؛ بنابراین همه مردم باید به صحنه بیایند و حضور پیدا کنند و رأی خود را به نمایش بگذارند. به لطف خدا پیروزی با این مردم است و آینده روشن خواهد بود.
فتاح درباره اولویت‌های مجلس آینده گفت:: امام فرمودند که مجلس در رأس امور است و اگر امروز در اوضاع کشور مشکلاتی می‌بینیم حتما مجلس هم در این مشکلات سهمی داشته است و البته در موفقیت‌ها هم سهم دارد؛ بنابراین مجلس واقعاً می‌تواند در تغییر و بهبود امور موثر باشد. یک مجلس خوب، انقلابی و در خط نظام و رهبری می‌تواند اوضاع را تغییر داده و موثر باشد. مردم هم این را می‌دانند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار