رئیس دانشگاه لرستان گفت: ایجاد پژوهشکده عسل و مرکز نوآوری و مرکز تحقیقات بلوط در دانشگاه لرستان در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه و بخشهای اقتصادی استان صورت گرفته است.
خسرو عزیزی، رئیس دانشگاه لرستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص ارتباط دانشگاه با صنعت گفت: تمام تلاش تیم مدیریتی دانشگاه لرستان در چند سال اخیر، آن بوده که ارتباط بین دانشگاه با بخشهای صنعت و اجرایی استان افزایش پیدا کند.
عزیزی اضافه کرد: در دانشگاه لرستان مرکز نوآوری و مرکز تحقیقات بلوط ایجاد شده که برای تقویت ارتباط بین دانشگاه و جامعه و تقویت پژوهشهای کاربردی بوده است؛ همچنین ایجاد پژوهشکده عسل در این دانشگاه از جمله اقداماتی است که در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه و بخشهای اقتصادی و تولیدی لرستان صورت گرفته است.
رئیس دانشگاه لرستان ابراز کرد: اجرای طرح تاپ، در راستای افزایش اعتمادسازی بین دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی با بخشهای خصوصی و اجرایی است. در سطح لرستان، باید خودباوری و اعتماد به محققان و پژوهشگران دانشگاهی استان را تقویت کرد تا مشکلات و چالشهای لرستان بر اساس استفاده از تحقیقات و پژوهشهای کاربردی، رفع شوند.
وی تصریح کرد: بخش فناوری و تقویت اقتصاد دانش بنیان، یک ظرفیت و بخش مهم در کشور و استان است که باید تلاش کنیم هرچه بیشتر نسبت به گذشته، تقویت شود؛ برندسازی و تجاری شدن ایدهها و خلاقیتها باید از جمله اهداف مهم در زمینه حمایت از پژوهشگران و محققان باشد.
رئیس دانشگاه لرستان بیان کرد: تحقیقات و پژوهشها در زمینههای مختلف باید از نوع کاربردی و عملیاتی باشند و بتوانند مشکلی از مشکلات جامعه را رفع کنند.