کد خبر:۸۲۸۶۹۲
حمیدزاده:

صنعت برق کشور به کمک دانش‌بنیان‌ها توسعه می‌یابد

دستیار معاون عملی در توسعه زیست بوم نوآوری حوزه انرژی گفت: یکی از محور‌های نخستین رویداد توسعه فناوری در صنعت برق، حل مسئله پیک سایی است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، زینب حمیدزاده دستیار معاون عملی و فناوری رئیس جمهوری در توسعه زیست بوم نوآوری حوزه انرژی گفت: یکی از محور‌های نخستین رویداد توسعه فناوری در صنعت برق، حل مسئله پیک سایی است.

دستیار توسعه زیست بوم نوآوری حوزه انرژی در این‌باره اظهار کرد: برنامه‌ریزی برگزاری نخستین رویداد توسعه فناوری در صنعت برق بر اساس توافقات صورت گرفته میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مجموعه وزارت نیرو، به ویژه شرکت توانیر شکل گرفت.

مسئله پیک سایی
وی گفت: شبکه برق کشور، بعضاً در بازه زمانی گرم سال به دلیل افزایش بار مصرف، دچار برخی مشکلات می‌شود، وزارت نیرو و مجموعه توانیر به درستی خواستار این مسئله است که این مشکل با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور حل شود.

تمرکز بر روی مشکلات
حمید زاده با اشاره به دیگر ظرفیت‌های موجود در این همکاری، افزود: در جلسات متعددی که با مجموعه متولیان وزارت نیرو و توانیر برگزار شد، مقرر شد که این همکاری محدود به مسئله پیک سایی نباشد و شرکت‌های دانش بنیان و فناور، بر روی تمام نیاز‌های این بخش بزرگ دولتی متمرکز شوند و برای این نیازها، پاسخ‌های فناورانه ارائه دهند.

عقد تفاهم‌نامه
دستیار توسعه زیست بوم نوآوری حوزه انرژی در ادامه بیان داشت: بر اساس این سوابق کاری و اشتراکات، یک تفاهم نامه میان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت نیرو، منعقد شد و دو طرف متعهد شدند تا با استفاده از پتانسیل شرکت‌های دانش بنیان و فناور و ظرفیت بخش خصوصی در زمینه صنعت برق کشور یک تحول فناورانه ایجاد کنند.

حمید زاده، افزود: نخستین رویداد صنعت برق کشور ماحصل این تلاش‌ها است و در آن از شرکت‌های دانش‌بنیان، شرکت‌های فناور، محققان، .. دعوت شده است تا با حضور در این رویداد، توانمندی‌های خود را عرضه کنند.

پاسخ فناورانه
وی در تشریح بخش‌های مختلف نخستین رویداد توسعه فناوری در صنعت برق، بیان کرد: رویداد نخست «توسعه فناوری در صنعت برق» با هدف پاسخگویی به نیاز‌های فناورانه صنعت برق کشور با استفاده از توانمندی و ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور برگزار می‌شود. ایجاد همکاری تجاری بین این شرکت‌ها و مجموعه‌های بزرگ صنعتی حوزه برق، یکی دیگر از اهداف محوری این رویداد است.

به گفته حمید زاده، هدف اصلی این رویداد عقد قرارداد و ایجاد همکاری بین شرکت‌های دانش بنیان و فناور و مجموعه شرکت‌های دولتی وزارت نیرو است تا با کمک فناوری داخلی، بتوان برای نیاز‌های موجود پاسخ‌های درخور و مناسب فراهم کرد.

گردهم‌آیی ۲ روزه
دستیار توسعه زیست بوم نوآوری حوزه انرژی، اضافه کرد: «در این گردهم‌آیی ۲ روزه که در تاریخ ۵ و ۶ اسفند ماه ۱۳۹۸ در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار می‌شود، بخشی از نیازمندی‌های صنعت برق کشور در حوزه‌های تولید، انتقال و توزیع معرفی خواهند شد.»

بخش‌های اصلی رویداد
نمایشگاه نیازمندی‌های صنعت برق و توانمندی‌های شرکت‌های دانش بنیان و نشست‌های معرفی نیاز‌های فناورانه صنعت برق و جلسات حاشیه‌ای B۲B از جمله بخش‌های اصلی این رویداد محسوب می‌شوند.

همچنین نشست‎های مذاکره تجاری با هدف همکاری‌های فناورانه و نشست‌های انتقال تجربه بین شرکت‌های دانش بنیان نیز از جمله دیگر بخش‌های پیش بینی شده در این رویداد محسوب می‌شوند.

برای تسهیل همکاری‌های فناورانه بین شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های بزرگ فعال در حوزه نیرو، بسته‌های حمایت مالی نیز در نظر گرفته شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت توسعه زیست بوم نوآوری حوزه انرژی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری مراجعه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار