به گزارش گروه علمي «شبکه خبر دانشجو»، اکبر قنبرزاده، مدير امور واحدهاي فناور پارك فناوري پرديس گفت: از ابتداي پذيرش شركتهاي فناور در فاز اول پارك، بيش از هزار درخواست عضويت دريافت شد كه با عضويت 90 واحد فناور در بخش اراضي، نزديك به 14 هكتار زمين به واحدهاي تحقيق، توسعه و مهندسي واگذار شد.
وي در خصوص ويژگي فاز دوم پارك افزود: در فاز دوم تعداد 80 قطعه با مساحت 400 تا دو هزار متر مربع به واحدهاي فناور واجد شرايط قابل واگذاري است.
قنبرزاده ادامه داد: در فاز اول 40 درصد پارك به شركتهاي فعال در حوزه ارتباطات و فناوري اطلاعات، 30 درصد به الكترونيك و تجهيزات پزشكي، 20 درصد مكانيك و اتوماسيون و 10 درصد به ساير فناوريهاي جديد مانند نانو، فناوري زيستي و مواد جديد اختصاص داده شد كه در فاز دوم نيز همين تركيب با تاكيد بيشتر بر توسعه بخش فناوريهاي جديد و تجهيزات پزشكي حفظ خواهد شد.
مدير امور واحدهاي فناوري پارك فناوري پرديس گفت: پيش بيني مي شود امسال حداقل 10 عضو جديد در بخش اراضي فاز دوم پذيرش شوند و تا پايان سال نزديك به 40 ميليارد ريال از طرف بخش خصوصي در اين فاز سرمايهگذاري خواهد شد.
وي گفت: امكان استفاده از خدمات تخصصي پارك، تامين تمام تاسيسات زيربنايي مورد نياز شركتهاي دانش بنيان توسط پارك، نزديكي به تهران و شرايط آب و هوايي و اقليمي خوب، معافيتهاي مالياتي و عوارض و خدمات گمركي و غيره را از جمله مزاياي حضور واحدهاي فناور در پارك فناوري پرديس است.
لازم به ذکر است، شركتهاي دانش بنيان ميتوانند با مراجعه به پايگاه اينترنتي پارك فناوري پرديس به نشاني www.techpark.ir نسبت به آشنايي با ضوابط استقرار و ارسال درخواست عضويت اقدام كنند./انتهاي پيام/