استاد تمام دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی درباره راه حلی موثر برای عدم ابتلا به ویروس کرونا توضیح داد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پروین میرمیران استاد تمام دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیهای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در برنامه رادیویی «صبح و گفتگو» درباره رعایتهای غذایی پیشگیری از شیوع ویروس کرونا گفت: علم تغذیه اصولاً در پیشگیری از بیماریها به کار میرود و هدف اصلی از این رشته هم ارتقای سلامت جمعیت هشتاد میلیون نفری است.
وی با تاکید بر اینکه ما باید از الگوی تغذیهای سالم تبعیت کنیم و به موقع و به اندازه غذا بخوریم، افزود: استفاده از سبزیجات و میوههای غنی از ویتامین C و پروتئینها توصیه میشود تا بدن ما رطوبت و آب کافی داشته باشد و در برابر بیماریها مقاوم شود.
استاد تمام دانشکده علوم تغذیه مطرح کرد: کسانی کهدر معرض خطر ابتلا به این ویروس نیستند، سیستم ایمنی قوی دارند و سبک زندگی آنها از قبل سالم بوده است. این افراد بیشتر از سایر گروهها در برابر گروهها در برابر بیماری مقاومند.
میرمیران استفاده از میوه و سبزیجات پخته در کنار غذا و جایگزین نشاستههای ساده را ضروری خواند و گفت: مردم لبنیات کم چرب و منابع غذایی امگا ۳ و آجیلهای خام و مواد دارای ویتامین E و استفاده از روغن زیتون را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
استاد تمام دانشکده علوم تغذیه در پایان تأکید کرد: مردم به هیچ عنوان از فست فود استفاده نکنند؛ چرا که سیستم ایمنی و بدن را در برابر بیماریهای عفونی و ویروسها تضعیف میکند.