رضا‌خواه: ابرثروتمندان باید مالیات بدهند / شفافیت آرای نمایندگان مطالبه همگانی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۹۹۸۳
در گفتگو با «دانشجو» مطرح شد؛

رضا‌خواه: ابرثروتمندان باید مالیات بدهند / شفافیت آرای نمایندگان مطالبه همگانی است

کاندید پیروز انتخابات دوره یازدهم مجلس گفت: اگر از دلالانی که یک‌شبه، ثروتمند می‌شوند و پول بادآورده به جیب می‌زنند، مالیات متناسبی دریافت شود، می‌توان بخشی از کسری بودجه را تأمین کرد.
امید فعال

رضا‌خواه: ابرثروتمندان باید مالیات بدهند / شفافیت آرای نمایندگان مطالبه همگانی است

مجتبی رضا خواه کاندید پیروز انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی، با اشاره به عملکرد ضعیف نمایندگان مجلس دهم، اظهار داشت: چندین اشکال به مجلس دهم وارد بود که ان‌شاءالله در مجلس آینده با آن مواجه نخواهیم شد؛ مردم احساس می‌کردند که نمایندگان مجلس صدای مردم را نمی‌شنود و ارتباط نمایندگان با مردم و خواسته‌هایشان بسیار ضعیف بود.

وی ادامه داد: نمایندگان مجلس، رویکرد شفافی نسبت به مسائل نداشته‌اند و با توجه به درخواست‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی از من می‌شود، باید درزمینهٔ شفافیت آرای نمایندگان اقداماتی صورت گرفت؛ آرای نمایندگان باید در صحن علنی و کمیسیون‌ها شفاف شود.

کاندید پیروز انتخابات دوره یازدهم مجلس افزود: بحث بهبود اقتصاد یکی از مواردی است که همه مردم در آن اشتراک نظر دارند؛ مجلس دهم در راستای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی عمل نکرد، ولی برای مجلس یازدهم، بیش از ۳۰ نفر اقتصاددان بر روی مشکلات اقتصادی فعلی کارکرده و راهکار‌های برای رفع موانع تدوین‌شده است.

رضا خواه در خصوص مشکات بودجه ۹۹، بیان داشت: بخش قابل‌توجهی از بودجه دولت در سال ۹۹، مربوط به شرکت‌های دولتی است که هیچ نظارتی وجود ندارد و می‌تواند محل فساد باشد؛ اگر روزنه‌های فساد بسته شود، می‌توان منابع جدیدی را برای حمایت از مردم ایجاد کرد. اگر به سودآوری و بهره‌وری را در شرکت‌های دولتی توجه شود شاید دیگر نیاز نباشد برای کسری بودجه به سمت افزایش قیمت بنزین حرکت کنیم.

وی پیرامون اولویت‌های مجلس یازدهم، گفت: مالیات باید عادلانه از مردم گرفته شود؛ از قشر متوسط و ضعیف جامعه مانند کارمندان کارگران قبل از گرفتن حقوق، مالیات را از آن‌ها می‌گیریم، اما اقشار ابر ثروتمند و ثروتمند متناسب با درآمد خود مالیات دریافت نمی‌دهند، این موضوع باید اصلاح شود. اگر ما دلالانی که یک‌شبه، ثروتمند می‌شوند و پول بادآورده به جیب می‌زنند، مالیات متناسبی دریافت شود، می‌توان بخشی از کسری بودجه را تأمین کرد و فشار اقتصادی را از طبقات متوسط و ضعیف برداشت.

کاندید پیروز انتخابات دوره یازدهم مجلس بابیان اینکه FATF نمی‌تواند مشکلی از اقتصاد در کشور را حل کند، تصریح کرد: اگر تحریم نبود، پیوستن به FATF و پذیرش لوایح آن می‌توانست دستاوردی برای ما داشته باشد؛ مسئله این است که در حال حاضر تحریم هستیم و وقتی‌که نمی‌توانیم نفت بفروشیم، هزار یک تحریم علیه‌مان وضع‌شده و وقتی درگاه‌های مبادلاتی ایران بسته است، در فضای شفافیت هر عملی را انجام دهیم، آمریکا ما را تحریم می‌کند.

وی ادامه داد: پالرمو و CFT هیچ مشکلی را حل نمی‌کند و فروش نفت ما، آزاد نخواهد شد؛ طرح این موارد توسط مسئولین برای فرار از پاسخگویی نسبت به عملکرد گذشته خود و یک فرافکنی است. تنها زمانی که تحریم‌ها برداشته شود و احساس کنیم که تحریم‌های مجدد وضع نمی‌شود، در آن شرایط پیوستن به این کنوانسیون و لوایح آن قابل‌قبول است.
 
پربازدیدترین آخرین اخبار