آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۹۹۸۳
در گفتگو با «دانشجو» مطرح شد؛

رضا‌خواه: ابرثروتمندان باید مالیات بدهند / شفافیت آرای نمایندگان مطالبه همگانی است

کاندید پیروز انتخابات دوره یازدهم مجلس گفت: اگر از دلالانی که یک‌شبه، ثروتمند می‌شوند و پول بادآورده به جیب می‌زنند، مالیات متناسبی دریافت شود، می‌توان بخشی از کسری بودجه را تأمین کرد.
امید فعال

مجتبی رضا خواه کاندید پیروز انتخابات دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی، با اشاره به عملکرد ضعیف نمایندگان مجلس دهم، اظهار داشت: چندین اشکال به مجلس دهم وارد بود که ان‌شاءالله در مجلس آینده با آن مواجه نخواهیم شد؛ مردم احساس می‌کردند که نمایندگان مجلس صدای مردم را نمی‌شنود و ارتباط نمایندگان با مردم و خواسته‌هایشان بسیار ضعیف بود.

وی ادامه داد: نمایندگان مجلس، رویکرد شفافی نسبت به مسائل نداشته‌اند و با توجه به درخواست‌هایی که در شبکه‌های اجتماعی از من می‌شود، باید درزمینهٔ شفافیت آرای نمایندگان اقداماتی صورت گرفت؛ آرای نمایندگان باید در صحن علنی و کمیسیون‌ها شفاف شود.

کاندید پیروز انتخابات دوره یازدهم مجلس افزود: بحث بهبود اقتصاد یکی از مواردی است که همه مردم در آن اشتراک نظر دارند؛ مجلس دهم در راستای رفع مشکلات معیشتی و اقتصادی عمل نکرد، ولی برای مجلس یازدهم، بیش از ۳۰ نفر اقتصاددان بر روی مشکلات اقتصادی فعلی کارکرده و راهکار‌های برای رفع موانع تدوین‌شده است.

رضا خواه در خصوص مشکات بودجه ۹۹، بیان داشت: بخش قابل‌توجهی از بودجه دولت در سال ۹۹، مربوط به شرکت‌های دولتی است که هیچ نظارتی وجود ندارد و می‌تواند محل فساد باشد؛ اگر روزنه‌های فساد بسته شود، می‌توان منابع جدیدی را برای حمایت از مردم ایجاد کرد. اگر به سودآوری و بهره‌وری را در شرکت‌های دولتی توجه شود شاید دیگر نیاز نباشد برای کسری بودجه به سمت افزایش قیمت بنزین حرکت کنیم.

وی پیرامون اولویت‌های مجلس یازدهم، گفت: مالیات باید عادلانه از مردم گرفته شود؛ از قشر متوسط و ضعیف جامعه مانند کارمندان کارگران قبل از گرفتن حقوق، مالیات را از آن‌ها می‌گیریم، اما اقشار ابر ثروتمند و ثروتمند متناسب با درآمد خود مالیات دریافت نمی‌دهند، این موضوع باید اصلاح شود. اگر ما دلالانی که یک‌شبه، ثروتمند می‌شوند و پول بادآورده به جیب می‌زنند، مالیات متناسبی دریافت شود، می‌توان بخشی از کسری بودجه را تأمین کرد و فشار اقتصادی را از طبقات متوسط و ضعیف برداشت.

کاندید پیروز انتخابات دوره یازدهم مجلس بابیان اینکه FATF نمی‌تواند مشکلی از اقتصاد در کشور را حل کند، تصریح کرد: اگر تحریم نبود، پیوستن به FATF و پذیرش لوایح آن می‌توانست دستاوردی برای ما داشته باشد؛ مسئله این است که در حال حاضر تحریم هستیم و وقتی‌که نمی‌توانیم نفت بفروشیم، هزار یک تحریم علیه‌مان وضع‌شده و وقتی درگاه‌های مبادلاتی ایران بسته است، در فضای شفافیت هر عملی را انجام دهیم، آمریکا ما را تحریم می‌کند.

وی ادامه داد: پالرمو و CFT هیچ مشکلی را حل نمی‌کند و فروش نفت ما، آزاد نخواهد شد؛ طرح این موارد توسط مسئولین برای فرار از پاسخگویی نسبت به عملکرد گذشته خود و یک فرافکنی است. تنها زمانی که تحریم‌ها برداشته شود و احساس کنیم که تحریم‌های مجدد وضع نمی‌شود، در آن شرایط پیوستن به این کنوانسیون و لوایح آن قابل‌قبول است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار