کد خبر:۸۳۱۰۵۲
با استفاده از نانوذرات؛

محققان به دنبال توسعه فناوری واکسن ضدکرونا هستند

یکی از شرکت‌هایی که کارنامه موفقی در تولید واکسن برای ویروس‌های مختلف نظیر آنفولانزا داشته، پس از دریافت اطلاعات مربوط به توالی DNA ویروس کرونا، به دنبال ساخت واکسن برای مقابله با آن است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت نوواواکس (Novavax) در حال ساخت واکسنی برای مقابله با ویروس کرونا است. در این واکسن از نانوذرات استفاده شده است.

شرکت نوواواکس در گیتسبورگ مستقر بوده و سابقه‌ای طولانی در کار روی ویروس کرونا دارد؛ این شرکت در حال حاضر روی ساخت واکسن‌های مختلفی متمرکز است. از نکات برجسته در فعالیت‌های این شرکت آن است که این شرکت موفق به تولید واکسنی شده که می‌توان از آن برای مقابله با سندروم تنفسی کرونا ویروس خاورمیانه‌ای (Mers-Cov) استفاده کرد. همچنین کار‌های پیش‌بالینی مرتبط با سندرم حاد تنفسی کرونا ویروس نیز انجام شده است.

در حال حاضر این شرکت در حال توسعه واکسنی است که در آن از توالی ژنتیکی ویروس‌کرونا که اولین بار در ووهان چین دیده شده، استفاده شده است.

براساس CDC، تاکنون بتا کرونا ویروس که با عنوان nCoV-۲۰۱۹ توسط سازمان بهداشت جهانی شناخته شده است، منجر به ۴۰ مورد بیماری ذات‌الریه در ووهان شده که براساس همین گزارش، این موضوع منجر به مرگ برخی بیماران شده است.

مسئولان چینی به دنبال ارائه توالی ژنتیکی این ویروس جدید هستند که از این توالی در توسعه دارو و واکسن استفاده شود. داده‌های مربوط به توالی DNA این ویروس می‌تواند به توسعه سریع ابزار‌های تشخیصی و احتمالا تولید واکسن کمک کند.

شرکت نوواواکس در حال کار روی فناوری است که در آن از فناوری نانوذرات نوترکیب استفاده شده است. این فناوری می‌تواند سیستم ایمنی بدن را برای مقابله با این ویروس فعال کند. چنین فناوری‌هایی پیش از این در این شرکت مورد آزمایش‌های بالینی قرار گرفته است. برای مثال، واکسنی برای مقابله با آنفولانزا با این نوع نانوذرات توسط این شرکت ساخته شده است.

این که شرکت نوواواکس با چه سرعتی بتواند این واکسن را به مرحله نهایی برساند مشخص نیست. این شرکت در سال ۲۰۱۳ تنها ۹۰ روز بعد از دریافت توالی DNA مربوط به ویروس آنفولانزای H.۷ N.۹ موفق به ساخت واکسن مربوط به آن شد. همچنین این شرکت در سال ۲۰۱۷ فقط سه ماه بعد از دریافت ژن‌های مربوط به MERS واکسن حاوی نانوذرات برای مقابله با این بیماری را تولید کرد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار