آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۱۲۸۳
در پارک فناوری پردیس؛

۱۶۰ شرکت برای استقرار در پردیس کارآفرینی ثبت‌نام کردند

فراخوان پذیرش و واگذاری اراضی در فاز سوم پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری (پردیس کارآفرینی) تا ۱۵ اسفند ماه جاری تمدید شد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، چندی پیش فراخوان واگذاری اراضی فاز ۳ پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منتشر شد که به موجب آن تاکنون حدود ۱۶۰ شرکت، برای دریافت اراضی و پذیرش در فاز سوم، درخواست خود را ثبت کرده‌اند.

این فراخوان تا ۱۵ اسفند تمدید شده است و جلسات معارفه شرکت‌هایی که متقاضی استقرار در پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هستند، در چند مرحله برگزار شد.

همچنین جلسات معارفه شرکت‌های دانش‌بنیان نیز که به واسطه داشتن تاییدیه دانش‌بنیان، نیاز به ارزیابی فنی نداشته و تنها ارزیابی مالی در مورد آن‌ها اجرا می‌شود، برگزار شد.

«معرفی کلی پارک فناوری پردیس معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری»، «معرفی شرایط، امکانات، زیرساخت‌ها، خدمات قابل ارائه و مزایای حضور در پارک»، «ارائه آماری از شرکت‌های عضو پارک»، «ارائه توضیحات در مورد فاز ۳، شرایط و زیرساخت‌ها» و «تبیین شرایط واگذاری فاز ۳» از محور‌های مطرح شده در این جلسه بودند. جلسه با پاسخگویی به سوالات حاضران در مورد شرایط واگذاری و موضوعات مطرح شده از سوی متقاضیان پایان یافت.

به دلیل تمدیدشدن فرصت ثبت درخواست برای پذیرش در فاز ۳ پارک فناوری پردیس تا تاریخ ۱۵ اسفند، برای شرکت‌هایی که در فرصت باقی مانده ثبت‌نام کنند و متقاضیانی که به هر دلیل در روز‌های تعیین شده برای برگزاری جلسات معارفه حضور نداشتند، جلسه معارفه مجزا برگزار خواهد شد.

بر اساس اعلام معاونت علمی، برخی قطعات فاز سوم پارک فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موسوم به پردیس کار آفرینی، با ۲۱ هکتار مساحت به متقاضیان واگذار می‌شود.

در این فراخوان آمده است، برای پذیرش و عضویت شرکت‌های جدید، متقاضیانی که در حوزه‌های «تجهیزات پزشکی پیشرفته»، «فناوری اطلاعات و ارتباطات»، «الکترونیک، کنترل و ابزار دقیق» و «ارائه خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی با فناوری پیشرفته» فعالیت می‌کنند، در اولویت واگذاری هستند.

مطابق اعلام فراخوان، در این مرحله تعداد ۳۵ قطعه از کل قطعات موجود در پردیس کارآفرینی (فاز ۳)، در این طرح قابل واگذاری است. حداقل مساحت قابل واگذاری ۵۵۰ متر مربع و حداکثر ۲۵۰۰ مترمربع است. در صورت احراز نیاز شرکت‌ها، امکان واگذاری قطعات به صورت تجمیعی و حداکثر تا سقف ۵۰۰۰ مترمربع نیز وجود خواهد داشت و قیمت قطعات بر اساس عواملی ازجمله دسترسی‌ها، موقعیت، متراژ و...، متغیر خواهد بود.

همچنین متقاضیان می‌توانند یکی از روش‌های پرداخت نقدی و نیمه نقدی را جهت پرداخت هزینه خرید اراضی انتخاب کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان از شرایط ویژه جهت واگذاری اراضی برخوردار خواهند بود. شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند علاوه بر بهره‌مندی از شرایط پرداخت اقساطی هزینه خرید زمین (حداکثر تا سقف ۲۴ ماه)، از تسهیلات سرمایه‌گذاری برای خرید و ساخت واحد‌های پژوهشی و تحقیقاتی با توجه به ضوابط صندوق نوآوری و شکوفایی و با عاملیت صندوق توسعه فناوری‌های نوین (مستقر در پارک) بهره‌مند شوند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار