کد خبر:۸۳۲۷۴۸
با صدور بیانیه‌ای؛

بسیج دانشجویی علوم پزشکی گیلان جنایات دولت هند علیه مسلمانان را محکوم کرد

بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان در بیانیه‌ای جنایات دولت هند علیه مسلمانان این کشور را محکوم کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با صدور بیانیه‌ای، جنایات دولت هند علیه مسلمانان مظلوم این کشور را محکوم کرد.

در این بیانیه آمده است:
سرگذشت مسلمانان مظلوم هندوستان که هربار به بهانه‌ای توسط دولت این کشور مورد ظلم و جنایت قرار می‌گیرند، جامعه‌ی انسانی را متاثر می‌کند؛ و این قول معروف پیامبر گرامی اسلام (ص) که فرمودند: " کسی‌که صبح کند و اهمیتی به کار‌های مسلمانان ندهد او از آنان نیست و کسی که صدای مردی را بشنود که فریاد کمک‌خواهی از مسلمانان را سر دهد و پاسخش را ندهد مسلمان نیست. " بار دیگر وظیفه‌ی دادخواهی مردم مظلوم را متوجه امت اسلام می‌کند.

این‌بار تصویب قانون ظالمانه "بازنگری تابعیت" در آذرماه سال ۱۳۹۸ که به موجب آن پناهجویان کشور‌های دیگر به شرط مسلمان نبودن تابعیت هندی دریافت می‌کنند، اعتراضات مسلمانان هند را در دوماه اخیر درپی داشته است که نتیجه‌ای جز سرکوب نداشت. با سفر رئیس جمهور آمریکا به هند این سرکوب‌ها تشدید پیدا کرد. درنتیجه‌ی حمله نظامیان هندی و هندو‌های متعصب ده‌ها مسلمان به شکل فاجعه‌باری کشته شدند. حمله به مساجد، کشتن مسلمانان بی‌گناه به هر طریق ممکن و زنده دفن کردن یک مادر و فرزندش تنها بخشی از جنایات این دولت در قبال مردمی است که وظیفه‌ی حمایت از آنان را به عهده دارد. دولت هند نه تنها اراده‌ای برای رسیدگی به این اعتراضات ندارد بلکه با بی‌شرمی و به صورت رسمی تخریب صد‌ها بنای شهروندان هند را در جریان حمله به مسلمانان به عهده گرفته است.

این قانون که در ادامه‌ی قوانینی نظیر لغو خودمختاری ایالت مسلمان نشین جامو و کشمیر و سلب تابعیت حدود دو میلیون مسلمان در این کشور تصویب شده است، نشان می‌دهد که این اقدام بدون شک بخشی از پروژه اسلام‌ستیزی دولت هند است.

دولت هند که به خیال خام خود خواسته تنه به تنه‌ی آمریکای جنایت‌کار و رژیم غاصب صهیونیستی بزند، باید بداند که نفس مستکبران جهان به شماره افتاده و تا نابودی آمریکا و اسرائیل چند صباحی بیش باقی نمانده است؛ و این مستضعفین هستند که در آینده‌ای نه چندان دور بر شرق و غرب عالم حاکم می‌شوند.

پرونده سیاه نهاد‌هایی نظیر سازمان ملل و سایر مدعیان حقوق بشر، پاسخ مناسبی به چرایی سکوت مرگ‌بار کنونی آن‌هاست.

اما از وزارت امور خارجه انتظار داریم که به اقدامات گذرای انجام شده اکتفا نکند و طبق وظیفه‌ی شرعی و قانونی خود (مطابق با اصل ۱۵۴ قانون اساسی) تمام امکانات خود را برای پایان دادن به چنین جنایاتی از سوی دولت هند به کار گیرد.
هم‌چنین از ستاد حقوق بشر قوه‌ی قضائیه انتظار می‌رود که از ظرفیت‌های خود برای محکومیت حقوقی این جنایت در سطح بین‌المللی استفاده کند تا درس عبرتی برای سایر کشور‌ها شود.

بر این باوریم که پیگیری جدی این امر توسط مسئولین کشورمان، امید تازه‌ای را در جمعیت میلیونی مسلمانان هندی و سایر مستضعفین جهان نسبت به انقلاب اسلامی ایجاد خواهد کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار