آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۳۲۶۰

مبتلایان به ویروس کرونا در آلمان به ۸۰۰ نفر افزایش یافت

مسئولان درمانی آلمانی می‌گویند تعداد مبتلایان به ویروس جدید کرونا در این کشور به ۸۰۰ نفر افزایش یافته است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مؤسسه تحقیقاتی «رابرت کخ» شامگاه شنبه اعلام کرد طی چند ساعت اخیر، ۱۳۰ مورد ابتلای جدید به ویروس «کووید۱۹» در آلمان شناسایی شده است.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» به نقل از این موسسه، با اضافه شدن این مبتلایان جدید، تعداد کل افراد درگیر با ویروس جدید کرونا در آلمان به ۸۰۰ نفر افزایش یافت.

این در حالی است که شیوع این ویروس در آلمان باعث شده که مردم با نگرانی برای خرید ماسک و مواد ضد عفونی‌کننده به داروخانه‌ها هجوم برده و ذخایر این تجهیزات بهداشتی را با کمبود مواجه کنند.

روزنامه آلمانی «دی‌ولت»، مسئولان داروخانه‌ها می‌گویند ماسک‌های تنفسی معمولی برای هفته‌هاست که موجود نیستند و ماسک‌های ویژه فیلتردار (FFP) نیز به مقدار بسیاری کمی به دست داروخانه‌ها رسیده است. همچنین تقاضا برای خرید مواد ضد عفونی‌کننده به شدت بالا رفته است.

بر اساس آمار زنده قرار گرفته روی سایت «ورلداُمتر»، ویروس جدید کرونا تا کنون ۱۰۵۹۶۴ نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده و ۳۵۶۹ نفر را نیز به کام مرگ کشانده است.

ویروس‌های کرونا (یا کروناویروس‌ها) خانواده‌ای از ویروس‌ها هستند که بیماری‌های مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر می‌شود.

ویروس کووید۱۹، از طریق تنفس و تماس هم منتقل می‌شود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد می‌کند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریه‌ها شروع می‌شود. در ادامه، به دلیل پر شدن کیسه‌های هوایی شُش‌ها از مایع میان‌بافتی، اکسیژن کافی به فرد نمی‌رسد و در صورت عدم رسیدگی به‌موقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار