آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۳۵۷۱
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

ربیعی: «سودجویی» بخش تلخ و غیرقابل انکار اقتصاد ایران است / در برابر آن تسلیم نخواهیم شد

سخنگوی دولت با بیان اینکه سودجویی بخش تلخ و غیر قابل انکاری از اقتصاد ایران است، گفت: البته ما در برابر آن تسلیم نخواهیم شد و همه توان و امکان خود را برای مبارزه با سودجویان به خدمت گرفته‌ایم.

علی ربیعی سخنگوی دولت در گفتگو با خبرنگارسیاسی خبرگزاری دانشجو، درخصوص کشف ۲۰۰  میلیون از اقلام بهداشتی احتکار شده در هفته گذشته  که بر اساس  سخنان فرمانده نیروی انتظامی تهران در اختیار دانشگاه های علوم پزشکی قرار گرفته است اما وزیر بهداشت هنور دل پری از کمبود این اقلام حیاتی در کشور دارد و سازوکار توزیع و تولید این اقلام  در شرایط حساس بهداشت و درمان کشور گفت: متاسفانه این یک حقیقت تلخ است که سود جویی بخشی از اقتصاد ایران بوده و نمی‌توان انکارش کرد. با این همه ما در برابر آن تسلیم نشده‌ایم و همه توان و امکان خود را برای مبارزه با سودجویان به خدمت گرفته‌ایم. 
 
وی با بیان اینکه امروز تمام ارکان نظام اعم از دولت، قوه قضائیه، نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی برای مقابله با این امر بسیج شده‌اند، ادامه داد: اقلام کشف شده نیز به سرعت در اختیار وزارت بهداشت قرار می‌گیرد. وزارت بهداشت نیز این اقلام را به سرعت به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها که خط مقدم مبارزه با کرونا هستند می‌رساند و توزیع می‌کند و در همین راستا دولت برای رفع کمبود‌ها اقدام به واردات این نوع کالا‌ها نیز کرده است، ظرفیت تولید را افزایش داده‌ایم، برخی کارخانه‌ها را تجهیز کرده و تغییر مجوز کاربری داده‌ایم.
 
ربیعی تصریح کرد: از همین جا اعلام می کنم، هرکسی هم که توانایی واردات دارد دولت استقبال می‌کند. همانگونه که ملاحظه می‌کنید کشورهای بسیار زیادی در شرایط فعلی  درگیر کمبود ماسک و مواد ضدعفونی کننده هستند و این موضوع جهانی شده است. اکنون وزارت صمت کارگاه‌های زیادی را در این زمینه فعال کرده است تا با هر ظرفیت ممکن تولید کنند. شخصا هم پیگیر این موضوع هستم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار