آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۴۶۸۱
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خبر داد

اختصاص ۳۵ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های سلامت گیلان در دوران پسا کرونایی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان از تجهیز بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی درمانی گیلان به ارزش ۳۴ میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی گیلان، ارسلان سالاری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان  از تجهیز بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی درمانی گیلان به ارزش ۳۴ میلیارد و ۶۷۰ میلیون تومان خبر داد و اظهار کرد: بسیاری از زیرساخت‌ها و تجهیزات دانشگاه علوم پزشکی گیلان فرسوده بوده و امکانات فعلی نیز پاسخگوی نیاز مردم این استان نبودند از این رو تصمیم به تقویت زیرساخت‌های درمانی استان گرفتیم.

سالاری بیان کرد: با بیان اینکه برای مقابله عملیاتی با کرونا ویروس و کمک به بیماران تنفسی، مراکز درمانی به دستگاه اکسیژن ساز مجهز شدند، افزود: تا کنون دو دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری برای بیمارستان رازی و برای هر کدام از بیمارستان‌های ولایت، امیرالمومنین، لنگرود، لاهیجان، انزلی، فومن، تالش و الزهرا یک دستگاه اکسیژن ساز خریداری شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه تجهیزات سرمایه‌ای در مراکز درمانی گیلان از نیاز‌های اساسی حوزه سلامت است، گفت: برای تجهیز مراکز درمانی گیلان به دستگاه اکسیژن ساز تاکنون ۱۲ میلیارد تومان هزینه شده است.

‪‎وی مطرح کرد: با بیان اینکه بیمارستان رازی رشت بیش از پنج سال است که فاقد لنژری (رخت‌شور خانه) بود، خاطرنشان کرد: علیرغم وجود بخش عفونی در بیمارستان رازی، این مرکز آموزشی و درمانی فاقد رختشور خانه بود و البسه‌های این مرکز در بیمارستان‌های دیگر شست و شو می‌شد که برای تجهیز و راه‌اندازی آن بالغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هزینه صرف شده است.

سالاری با بیان اینکه دانشگاه در دفاع با مهاجم منحوس کرونا از توسعه سایر زیرساخت‌های درمانی استان غافل نشده، گفت: برای تهیه سیستم تهویه مطبوع بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی سایت لاکان که از تعهدات دانشگاه بود، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه صرف شده است.

رئیس دانشگاه گیلان همچنین در خصوص راه اندازی و تجهیز آزمایشگاه مرکزی دانشگاه علوم پزشکی نیز گفت: سال‌های زیادی است که آزمایشگاه‌های بیمارستانی به صورت برون سپاری و توسط بخش خصوصی خدمت ارایه می‌کنند و این امر علاوه بر تحمیل هزینه‌های سرسام آور به دانشگاه، باعث شده تا یک دستگاه آزمایشگاهی در طول این سال‌ها به دانشگاه اضافه نشود در حالی که بخش آزمایشگاه از بخش‌های سود آور مراکز درمانی است.

وی با بیان اینکه منابع لازم برای راه اندازی آزمایشگاه در بیمارستان رازی تامین شده، گفت: تلاش کردیم تا در محوطه بیمارستان رازی یک ساختمان مجزا برای آزمایشگاه ایجاد کنیم که قرار داد آن با پیمانکار بسته شده و برای تکمیل این آزمایشگاه بالغ بر چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه می‌شود.

سالاری با بیان اینکه دو بیمارستان جدید تالش و لنگرود در حال تجهیز و راه اندازی هستند، افزود: بیمارستان تالش تحویل موقت شده و هم‌اکنون نیز در حال پذیرش بیمار است و علاوه بر آن در صدد هستیم تا به زودی بیمارستان لنگرود را نیز تحویل بگیریم.
 
سالاری با بیان اینکه بیمارستان لنگرود در حال تجهیز زیرساخت است، گفت: برای این بیمارستان نیز یک سردخانه جسد و سیستم امحاگر زباله با اعتباری بالغ بر ۶۰۰ میلیون تومان هزینه صرف شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار