کد خبر:۸۳۵۵۴۵

فعالیت اتوبوس‌های پایتخت متوقف نمی‌شود

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از استمرار فعالیت ناوگان اتوبوسرانی پایتخت خبر داد و گفت: خدمات‌رسانی شرکت واحد به شهروندان ادامه خواهد داشت.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمود ترفع درباه فعالیت اتوبوس‌های پایتخت با توجه به شیوع کرونا اظهارداشت: خدمات شرکت واحد در هفته پایانی اسفند با انجام اقدامات پیشگیرانه و رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در مورد همه اتوبوس‌هایی که مبادرت به جابه‌جایی مسافران می‌کنند، کماکان استمرار دارد.

وی در مورد سرفاصله حرکت اتوبوس‌ها گفت: هر چند مسافران اتوبوس تا ۶۰ درصد کاهش داشته است، اما به منظور حفظ سلامت شهروندان و بدون تغییر در سرفاصله، متناسب با تقاضای موجود، خطوط تقویت می‌شوند و عموماً اتوبوس‌ها شلوغ نیستند و صرفاً ممکن است در تعداد معدودی از خطوط و در ساعات محدودی از ساعات روز، شاهد تعداد بیشتر مسافران در خطوط باشیم.

ترفع با اشاره به اینکه طی روز‌های اخیر با توجه به نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال، به نظر می‌رسد حضور مردم در سطح شهر بیشتر شده باشد، اظهار کرد: از شهروندان درخواست داریم جز در موارد ضروری از منزل خارج نشوند.

وی بیان داشت: هنوز انتخاب اول بسیاری از مردم تهران اتوبوس است برهمین اساس، تلاش کرده‌ایم برنامه زمان‌بندی خطوط اتوبوسرانی را تغییر ندهیم تا اختلالی در جابه‌جایی مردم صورت نگرفته و شاهد ازدحام مسافر در اتوبوس‌ها نباشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار