کد خبر:۸۳۶۰۱۴
پیشنهادات فرهنگی هنرمندان| مسعود کرامتی (۱)

«سفر به چذابه» با داستان های موراکامی ژاپنی

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو در گفتگو با هنرمندان مطرح، پیشنهادهای آن را جهت مطالعه کتاب و یا تماشای یک فیلم سینمایی جویا شده که در ادامه از نظرتان میگذرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این روز‌ها بیشتر کشور‌های دنیا درگیر ویروس کرونا هستند. این بیماری، نگرانی‌هایی را به وجود آورده و متخصصان به افراد توصیه می‌کنند تا حد امکان در خانه بمانند. با اینکه چنین کاری خطر ابتلا را کاهش می‌دهد، اما ماندن در خانه آن هم برای مدت طولانی خودش مشکل دیگری است که به آسانی نمی‌توان از آن گذشت. به بهانه این روز‌های در خانه ماندن و سال نو، گروه خبرگزاری دانشجو در گفتگو با بازیگران تئاتر، سینما و تلویزیون، پیشنهاد‌های آن را جهت مطالعه کتاب و یا دیدن یک فیلم خوب جویا شده است.
 
سف«سفر به چذابه» با داستان های موراکامی ژاپنی

مسعود کرامتی تهیه‌کننده، کارگردان و بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر است.
او متولد ۹ مرداد ۱۳۳۵ در تهران و فارغ‌التحصیل هنر‌های نمایشی از دانشکده هنر‌های زیبا دانشگاه تهران است. وی فعالیت هنری را سال ۱۳۵۵ پس از آشنائی با اردشیر کشاورزی با تکنیک تئاتر سایه و با اشعار مولوی آغاز کرد. پس از آن برای نخستین بار با عروسک گردانی در فیلم «شهر موشها» ساخته مرضیه برومند و پس از آن با ایفای نقش در «شب تاب، یک، دو، همه باهم» وارد دنیای سینما می‌شود.
کرامتی در فیلم‌های سینمایی همچون «جان دار»، «چهارراه استانبول»، «ضد گلوله»، لاک قرمز، لامپ ۱۰۰، باغ‌های کندلوس و سفر به چزابه به عنوان بازیگر نقش آفرینی کرده و در فیلم‌های سینمایی پاتال و آرزو‌های کوچک، مسافرخانه، فقط بیست، چراغ جادو، روشنایی‌های شهر، یادداشت‌های یک زن خانه دار در مقام کارگردان حضور داشته است.
کرامتی مجموعه کتاب‌های داستان هاروکی موراکامی را برای خواندن در این روز‌ها پیشنهاد می‌دهد همچنین فیلم سینمایی "سفر به چذابه"،  فیلم سینمایی ۱۹۱۷ و سینمایی جوکر به خاطر بازی فوق العاده زیبای واکین فینیکس در نقش جوکر و فیلم مرد ایرلندی را به خاطر فیلمنامه زیبای آن برای دیدن در این روز‌ها به مخاطبان پیشنهاد می‌دهد.
برچسب ها:
مسعود کرامتی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار