کد خبر:۸۳۶۴۰۲
در گفتگو با دانشجو بیان شد؛

پورابراهیمی: اصلاح ساختار بودجه‌ای در مجلس یازدهم عملیاتی شود / اولویتی مهم‌تر از اقتصاد کشور نداریم

منتخب مردم کرمان و راور در مجلس یازدهم گفت: به طور حتم باید اصلاح ساختار اقتصادی در ۴ سال فعالیت آینده مجلس کلید بخورد ضمن اینکه اصلاح ساختار اقتصادی باید با در نظر گرفتن اصلاح ساختار بودجه پایه ریزی شود.

محمدرضا پورابراهیمی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو با اشاره به اولویت‌های کاری مجلس یازدهم گفت: یکی از مهمترین اولویت های کاری مجلس یازدهم رسیدگی به امور اقتصادی و معیشتی مردم است.

وی افزود: در شرایط فعلی ما اولویتی مهم تر از اولویت‌های اقتصادی در کشور نداریم .

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان داشت: طبیعتا بر اساس این اولویت باید به سمت سیاست هایی حرکت کنیم تا در کوتاه مدت ، میان مدت و بلند مدت مشکلات اقتصادی کشور را حل و فصل کند.

پورابراهیمی با بیان اینکه در بازده کوتاه مدت ما باید بخشی از تورم موجود در جامعه را کنترل کنیم اظهار داشت: همچنین در شرایط کوتاه مدت باید موضوعات مربوط به حوزه معیشتی مردم را بهبود ببخشیم.

وی با اشاره به بازده میان مدت و سیاست های لازم در این مقطع گفت : در این مقطع هم می‌توانیم موضوعات مربوط به اشتغال زایی را مد نظر قرار دهیم تا بسترهای لازم در زمینه اشتغال در جامعه فراهم شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: تقویت بودجه های عمرانی از جمله مواردی است که می‌تواند در بحث اشتغال زایی نقش مهمی را ایفا کند.

وی با اشاره به اینکه در در بازه زمانی طولانی مدت باید مقوله اصلاح ساختار اقتصادی کشور را مدنظر قرار دهیم بیان داشت : اصلاح ساختار اقتصادی باید به نحوی پایه ریزی شود تا از آغاز مجلس یازدهم عملیاتی شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس بیان داشت: به طور حتم باید اصلاح ساختار اقتصادی در ۴ سال فعالیت آینده مجلس کلید بخورد ضمن اینکه اصلاح ساختار اقتصادی باید با در نظر گرفتن اصلاح ساختار بودجه پایه ریزی شود.

وی بیان داشت : همچنین اصلاح ساختار بیمه‌ای و مالیاتی و همچنین بانکی باید در مسیر اصلاح ساختار اقتصادی مدنظر قرار گیرد بنابراین اگر اصلاح ساختارهای مذکور به طور کامل عملیاتی شود ما می توانیم امیدوار باشیم تا مجلس یازدهم موفق عمل کند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار