آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۶۴۱۹

با دستور شریعتمداری، کارگروه ویژه «جهش تولید» تشکیل می‌شود

درپی نام گذاری سال ۹۹ از سوی رهبرمعظم انقلاب اسلامی مدظله العالی با شعار «جهش تولید»، با دستور شریعتمداری، کار گروه ویژه جهش تولید تشکیل می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، درمتن نامه «محمد شریعتمداری» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خطاب به میرزایی معاون اقتصادی و برنامه ریزی این وزارتخانه آمده است:

«ضمن‌ تبریک‌ حلول سال نو
با توجه به نام‌گذاری سال ۹۸ به عنوان سال جهش تولید از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مدظله العالی به‌حضرتعالی ماموریت ویژه می‌دهم تا با تشکیل کار گروهی از نمایندگان بخش‌های گوناگون وزارتخانه و سازمان‌های تابعه برنامه‌عمل وزارت تعاون‌کار و رفاه اجتماعی، در عمل به عنوان سال، حاوی اهداف کمی و کیفی و زمانبندی اجرا تا پایان سال یا بصورت مستمر را حداکثر تا بیستم فروردین ماه آماده ابلاغ فرمایید.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار