آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۸۸۲۲
بر اساس تازه‌ترین نظرسنجی؛

بیشتر آمریکایی‌ها به رویکردهای کرونایی ترامپ اعتمادی ندارند

بنابر تازه‌ترین نظرسنجی به عمل آمده، بیش از نیمی از شهروندان ایالت فلوریدا از عملکرد دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در مقابله با همه‌گیری کرونا ناخرسند و اعتمادی به اقدامات ترامپ ندارند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نتایج بدست آمده از نظرسنجی که توسط «دانشگاه فلوریدای شمالی» به عمل آمده، نشان می‌دهد ۵۳ درصد از ساکنان ایالت فلوریدا عملکرد ترامپ و دولت وی در مقابله با کرونا را تایید نمی‌کنند.

بی اعتمادی به گفته‌های ترامپ

از دیگر نتایج این نظرسنجی این است که از هر ۱۰ شهروند آمریکایی ساکن فلوریدا شش نفر یعنی ۵۸ درصد به آنچه که ترامپ در زمینه مقابله با ویروس کرونا می‌گوید اعتماد و باوری ندارند، چراکه آن‌ها را اطلاعاتی قابل اتکا از سوی شخص رئیس جمهوری آمریکا نمی‌دانند.

نظرسنجی دانشگاه فلوریدای شمالی از ۳۱ ماه مارس تا چهارم آوریل (۱۲تا۱۶فروردین ۱۳۹۹) با خطای ۱.۷ درصد از سه هزار و ۲۴۴ رای دهنده ساکن ایالت فلوریدا به عمل آمده است.

نارضایتی فلوریدا تاثیر بر انتخابت دوباره ترامپ دارد

تارنمای خبری هیل نیز ضمن پوشش این خبر گزارش داد: میزان بالای نارضایتی از دونالد ترامپ در این نظرسنجی می‌تواند نشانگر نگرانی در انتخاب دوباره وی در انتخابات پیش روی ریاست جمهوری در ۳ نوامبر (۱۳آبان) باشد؛ ترامپ توانسته بود در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا در این ایالت با ۴۹ درصد آرا، هیلاری کلینتون رقیب انتخاباتی آن دوره خود را شکست دهد.

هیل افزود: اداره بهداشت ایالت فلوریدا روز ۱۸ فروردین ماه، ابتلا ۱۲ هزار و ۳۵۰ نفر از ساکنان این ایالت به «کووید-۱۹» را مورد تایید قرار داده است.
 
بیشتر آمریکایی‌ها به رویکردهای کرونایی ترامپ اعتمادی ندارند
آمار مبتلایان به کرونا در آمریکا
درحالی که شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان به مرز یک میلیون و ۳۵۰هزار مبتلا نزدیک می‌شود، آمریکا نزدیک به ۳۶۸هزار مبتلا و ۱۰هزار و ۹۱۹ جان باخته از این ویروس در صدر دیگر کشور‌ها قرار دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار