مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد در توئیتی به اخراج بیش از ۹۴۰ کارگر کارخانه نساجی بروجرد واکنش نشان داد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کارخانه نساجی بروجرد جزو کارخانجات و شرکتهایی است که در سالهای اخیر و پس از خصوصی سازی رانتی که در سال ۸۹ اتفاق افتاد، به یک چندم قیمت واقعی واگذار شد.
مالک این کارخانه به بهانه نداشتن بودجه در ۲۸ فروردین ۹۹ اقدام به اخراج بیش از ۹۴۰ نفر از کارگران مظلوم و زحمتکش خود کرده است. متاسفانه این شیوه غلط بسیاری از بنگاههای اقتصادی سراسر کشور است که کارفرما زمانی که بوی اعتبارات مالی و بانکی به مشامش میخورد با امنیت شغلی کارگران زیرمجموعه اش بازی میکند و آنها را به عنوان طعمه برای اخذ اعتبار از دولت تلقی میکند.
کارخانه نساجی بروجرد نیز ذیل همین شیوع غلط در چند سال گذشته تعریف شده و امسال نیز پس از گذشت ۱ ماه از نامگذاری سال جدید به عنوان جهش تولید، اقدام به اخراج این کارگران کرده تا در شرایطی که کرونا ویروس از نظر اقتصادی پیش آورده، اعتباراتی از سوی دولت مبنی بر کمک به مشاغلی که در جریان این اپیدمی خسارتی متحمل شدند، جذب کند.
در همین راستا، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد به موضوع کارخانه نساجی بروجرد ورود کرده و تا زمان شکستن این چرخه باطل و پایان این شیوه غلط در راه استحکام امنیت شغلی کارگران به مطالبه گری هایش در این زمینه ادامه خواهد داد.
علی جابری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد در این خصوص در توئیتی نوشت: صف کشیدن مسئولان جهت تامین اعتبار برای سرمایه داران، طراحی معامله بر مبنای گردن کلفتی سرمایه دارانی است که کارگران را طعمه جذب سرمایه برای خود کرده اند!