
دغدغه این هفته فعالان دانشجویی چه بود؟ / از پر کردن جای خالی کاندیداها با سیبزمینی تا ممانعت از تخریب سواحل هرمزگان!
با اینکه برگزاری این برنامهها از سوی تشکلهای دانشجویی، جنبه تبلیغاتی نداشته و فقط به منظور تبیین رویکردهای کاندیداها در دانشگاهها برگزار شده، اما برخی دانشگاهها با دستور فرمانداری و استانداری، مانع از برگزاری چنین برنامه هایی میشدند و همین مسئله صدای دانشجویان و تشکلها را درآورد، چرا که هیچ منع قانونی برای برگزاری چنین مناظرات و جلساتی در ایام انتخابات در دانشگاهها وجود ندارد.
بیشتر بخوانید:
- لغو برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشگاه شهید چمران از سوی استانداری وجاهت قانونی ندارد
هدف مسئولان دانشگاه علوم پزشکی اهواز از صادر نکردن مجوز برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی چیست؟
آقای استاندار! مانع حرکت تشکلهای دانشجویی در امر تبیین مسائل سیاسی انتخاباتی خوزستان نشوید
لغو برنامههای انتخاباتی تشکلهای دانشجویی به دستور فرماندار بیرجند!
پاسخ فرماندار بیرجند درباره لغو برنامههای انتخاباتی دانشگاهها
البته برخی کاندیداها با اینکه به این جلسات دانشجویی دعوت شده بودند و از پیش با حضور در جلسه موافقت کرده بودند، در زمان برگزاری جلسه از حضور در آن ممانعت کرده و نسبت به درخواستهای دانشجویان بی اعتنایی کردند. نمونه این اتفاق در دانشگاههای هرمزگان صورت گرفت و دانشجویان بسیجی هرمزگانی در اعتراض به این بی توجهی، جای خالی کاندیداها را با سیب زمینی پر کردند.
بیشتر بخوانید:
- دانشجویان هرمزگانی جای خالی کاندیداهای مجلس را با سیب زمینی پر کردند
بهانههای نامزدهای انتخاباتی مجلس برای نیامدن به دانشگاه سمنان
تشکلهای دانشجویی در بحث شفافیت مالی کاندیداها نیز ورود کردند . به طوری که دانشجویان همدانی خواستار شفاف سازی میزان داراییها و اموال کاندیداها شدند و این خواسته خود را از طریق نامهای به اطلاع کاندیداها رساندند.
بیشتر بخوانید:
- دانشجویان همدانی خواستار شفاف سازی میزان داراییها و اموال نامزدهای انتخاباتی شدند
تعدادی از نامزدهای انتخاباتی دامغان در طرح شفافیت اموال دانشجویان شرکت نکردند
برخی دیگر از تشکلهای دانشجویی همچون بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان زنجان نیز از خود ابتکار به خرج دادند و شیوههای جدیدی را در مناظره و معرفی کاندیداهای انتخاباتی برگزیدند.
بیشتر بخوانید:
با وجود انتخابات و بازاد داغ برنامههای انتخاباتی، فعالان دانشجویی دانشگاههای کشور از مسائل شهری و موضوع اعتراضات کارگری نیز غافل نشدند و همچنان به این مسائل پرداختند؛ به عنوان مثال در گیلان، با کمک گروههای جهادی بحران برف در این استان رفع شد و تقریبا راههای ارتباطی روستایی باز شد.
بیشتر بخوانید:
از سویی پرونده واگذاری بام کرمان نیز همچنان روی میز فعالان دانشجویی کرمان است . کوهی که مهمترین بنای با قدمت استان کرمان است و طی زد و بند و قراردادهایی که رد و بدل شده، بعد از مدتی وارد پروژه هتل سازی شده است. دانشجویان در این زمینه به بیان مطالبات خود از مسئولان پرداخته اند و خواستار رسیدگی به این موضوع شدند.
علاوه بر این موضوع، سرویس استانها این هفته به تخریب سواحل استان هرمزگان نیز پرداخت. موضوعی ک صدای فعالان دانشجویی و محیط زیستی را در آورده و همه خواستار ممانعت از سوء استفاده عدهای سودجو از این سواحل به بهانه پرورش ماهی و میگو شدند.
بیشتر بخوانید:
- سرنوشت نامعلوم کوه صاحب الزمان (عج) / جولان گری در بام کرمان!
تخریب سواحل هرمزگان به چه قیمتی؟ / پرورش ماهی و میگو بهانه است!
رسیدگی به موضوع حقوق معوق کارگران شرکت مهندسی فنی و خطوط راه آهن تراورس از دیگر موضوعاتی بوده که این هفته به آن پرداختیم.
تحصن ۱۴۷ کارگر کارخانه کنتورسازی قزوین در مسجد شیخ الاسلام نیز پرونده دیگری بود که در زمینه مسائل کارگری، همچنان مورد توجه و نگرانی دانشجویان قزوینی است.
بیشتر بخوانید:
- پرونده باز «تراورس» به کجا رسید؟ کارگران شب عید بی حقوق خواهند ماند؟
تحصن ۱۴۷ کارگر کارخانه کنتورسازی قزوین در مسجد شیخ الاسلام / عاملی برای چهارمین بار مدیر کارخانه عزل کرد
ناگفته نماند که در هفته گذشته، شماره دیگری از پرونده وعده های پوچ مناطق آزاد را ورق زدیم و فعالان دانشجویی آذربایجان شرقی به موضوع مناطق آزاد ارس ورود کردند و انتقاداتی به آن وارد کردند، از جمله اینکه ایجاد منطقه آزاد در ارس باید باعث رونق اقتصادی میشد نه رکود اقتصادی!
بیشتر بخوانید: