بخشی از محموله بشردوستانه برنامه جهانی غذا ظهر امروز به جمعیت هلالاحمر تحویل داده شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مراسم اهدای بخشی از کمک ۴ میلیون دلاری برنامه جهانی غذا با حضور نماینده این سازمان در ایران و رئیس سازمان امدادونجات برگزار شد.
رییس سازمان امدادونجات در این مراسم ضمن قدردانی از کمکهای بشردوستانه برنامه جهانی غذا گفت: این سازمان در سیل ۹۸ هم کمکهای ارزشمندی به سیلزدگان ارائه کرد. این اقدام درمورد سیل سیستانوبلوچستان هم تکرار شد.
مرتضی سلیمی ادامه داد: در محمولهی اهدایی این سازمان ۳۷۰هزار ماسک جراحی، ۳۷۰هزار ماسک n۹۵ و ۳۷۰هزار گان وجود دارد که باهدف کنترل ویروس کرونا و ارائه خدمت به آسیبدیدگان اهدا شده است. امیدواریم روند همکاریهای سازمان برنامه جهانی غذا و جمعیت هلالاحمر ادامه داشته باشد.
نماینده برنامه جهانی غذا در ایران هم در این مراسم با اعلام خرسندی از همکاری با هلالاحمر گفت: سال گذشته سال عجیبی بود و بحرانهای مختلفی را تجربه کردیم. پیش از سال ۹۸، آخرین امدادرسانی بزرگ برنامه جهانی غذا به زلزله بم برمیگشت، اما در سال پیش چهاربار کمکرسانی انجام شد و سعی کردیم کنار هلالاحمر سهمی در خدمترسانی به آسیبدیدگان داشته باشیم.
نگار گرامی ادامه داد: هلالاحمر شریک اجرایی ما در مدیریت بحران است و برنامه جهانی غذا در تعامل نزدیک با جمعیت در صحنه حضور پیدا میکند.
او اضافه کرد: معمولا کار ما امدادرسانی غدایی است، اما در شرایط خاص وقتی نیاز احساس میشود، در حوزههای دیگر هم وارد میشویم. کمک بزرگی از دولت ژاپن بالغ بر ۷میلیوندلار دریافت کردیم که ۶۰درصد از آن را صرف خرید ماسک از کشور چین کردیم.
گرامی در پایان گفت: محموله دوم درراه است و امیدواریم طی ۱۰ روز آینده به ایران برسد و به همینمیزان کمکرسانی کنیم. ما کنار هلالاحمر و کادر درمان هستیم تا سهم کوچکی در مدیریت بحرانی که کرونا ایجاد کرده داشته باشیم.
گفتنی است، نماینده برنامه جهانی غذا در ایران پیش از این درباره مبلغ کمکهای اهدایی به ایران گفته بود: «برنامه جهانی غذا ۶۰ درصد از این بودجه را صرف خرید تجهیزات حفاظت شخصی برای مصرف سه ماه بیش از ۵ هزار کارمند و داوطلب جمعیت هلال احمر ایران که مسئولیت غربالگری افراد در مبادی ورودی شهر را بر عهده دارند، اختصاص داده است. وسایل حفاظت شخصی شامل ماسک جراحی، ماسک N۹۵ و لباس ایزوله است. ۴۰ درصد مابقی بودجه صرف حمایت از ۳۱ هزار پناهنده افغان و عراقی که در مهمانشهرهای سراسر کشور زندگی میکنند، خواهد شد. پناهندگان کمک غذایی دریافت کرده تا اطمینان حاصل شود که در طی شیوع بیماری، نیازهای غذایی این گروه آسیبپذیر در سطح قابل قبولی حفظ میشود. برنامه جهانی غذا بخش کوچکی از این بودجه را صرف آموزش بهداشت شخصی برای دانش آموزان ساکن مهمانشهرها و خانوادههایشان خواهد کرد.»