کد خبر:۸۴۲۲۵۵
فتاح در پاسخ به دانشجو:

بنیاد مستضعفان متولی رسیدگی به مشکلات دانش‌آموزان محروم نیست / وزیر آموزش و پرورش بخواهد، قطعا کمک خواهیم کرد

رئیس بنیاد مستضعفان گفت: هر زمان وزیر آموزش و پرورش درخواست حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم داشته باشد و جزئیات کمک و متولی مثل تعداد دانش‌آموزان مشخص شود، بنیاد مستضعفان مضایقه نخواهد کرد.

پرویز فتاح در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو مبنی بر اینکه با توجه به لزوم پرداخت هزینه غیر مستقیم جهت شرکت در کلاس‌های درسی خود با اپلیکیشن شاد آیا بنیاد مستضعفان تصمیم برای حمایت از دانش آموزان مناطق محروم دارد یا خیر؟گفت:  ما متولی دانش‌آموزان نیستیم و تقاضای کمک به این قشر باید از طرف وزارت آموزش و پرورش صورت بگیرد اما هنوز تقاضایی از بنیاد مستضعفان برای حمایت از دانش‌آموزان مناطق محروم در این ایام نشده است. 
 
وی افزود: هر زمان وزیر آموزش و پرورش درخواست حمایت داشته باشد و جزئیات کمک و متولی مثل تعداد دانش‌آموزان، مسئول شناسایی و انجام امور، مناطق نیاز به کمک و همچنین خدمتی که باید ارائه شود، معلوم باشد می‌توانیم کمک کنیم.
 
فتاح ادامه داد: البته از طریق بنیاد علوی در مناطق محروم و براساس وظایف همیشگی بنیاد مستضعفان حضور داریم و اقداماتی در حال انجام است.
 
رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: بعنوان رسانه به گوش مسئولین وزارت آموزش و پرورش و هیات دولت بعنوان متولی این امر برسانید که اگر کمکی از بنیاد مستضعفان برآید، مضایقه نخواهیم کرد.
 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار