معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی اقدامات صورت گرفته در خصوص مبارزه با بیماری کرونا را در این دانشگاه تشریح کرد.
صمد حاج جباری، معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اقدامات این دانشگاه در حوزه دانشجویی با توجه به بحران ویروس کرونا گفت: در حال حاضر به علت فرا رسیدن ماه رمضان مراجعه دانشجویان به دانشگاه کاهش یافته و این مسئله به طور معمول اتفاق میافتد و دانشجویان بیشتر ماه رمضان را در کنار خانواده میگذراندند و بعید به نظر میرسد که دانشجویان تا پایان ماه رمضان به خوابگاهها مراجعه کنند.
وی در خصوص حضور دانشجویان دکترا در خوابگاهها و فراهم آوردن شرایط اسکان آنها افزود: ما شرایط اسکان این دانشجویان را نداریم چرا که دانشجویان دیگر وسایل شخصی خود را تخلیه نکردند و به همین دلیل نیز ما اجازه جابه جایی لوازم آنها را نداریم.
امکان اسکان دانشجویان را در خوابگاه نداریم
حاج جباری ادامه داد: بر اساس بخشنامه قرار بود این دانشجویان در اتاقهای تک نفره اسکان داده شوند که در دانشگاه شهید بهشتی انجام این کار مقدور نیست و در خوابگاهها اتاق تک نفره نداریم و بقیه اتاقها نیز وسایل دانشجویان دیگر است و امکان اسکان را نداریم.
معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد:ما منتظر هستیم که ستاد ملی مبارزه با کرونا بعد از ماه رمضان چه تصمیمی میگیرد که این تصمیمات اطلاع رسانی میشود، اگر قرار است که وسایل دانشجویان جمع آوری شود در حضور نماینده دانشجویان جمع آوری خواهد شد.
حاج جباری با اشاره به اینکه از این فرصت تعطیلی خوابگاهها برای انجام تعمیرات استفاده شده گفت: در این مدت تعمیراتی در خوابگاهها صورت گرفته و بحث ضد عفونی کردن، سم پاشی و تعمیرات سرویسهای بهداشتی انجام شد و در مرحله دوم تعمیرات ساختمانی را آغاز کردیم و در نهایت در صورتی که امکان بازگشت دانشجویان وجود نداشت تعمیرات داخل ساختمانها را انجام خواهیم داد.
وی یادآورشد: معمولا هر ساله این تعمیرات را در ایام تابستان داریم و امسال نیز خواهیم داشت و منتظر تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم.
معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد: با توجه به شرایطی که در دانشگاهها حاکم است و آموزش مجازی در حال انجام است احتمالا تصمیم گیری به بعد از ماه رمضان موکول خواهد شد.
وی گفت: باید فاصله گذاری اجتماعی رعایت شود و دانشگاهها نیز باید آن را رعایت کنند.
خسارتی در خصوص انبار مواد غذایی نداشتیم وی در خصوص وضعیت انبار مواد غذایی در این دانشگاه گفت: تا کنون مشکل و یا خسارتی در این خصوص نداشتیم، خوشبختانه با نهادهای مربوطه هماهنگ کردیم. برای مثال برای تامین گوشت با سازمان امور دانشجویان هماهنگیها صورت گرفت و جزء اولین دانشگاههایی بودیم کا این موضوع را پیگیری کردیم و پیمانکار دانشگاه نیز اقدامات خوبی را در این زمینه انجام داد.
حاج جباری ادامه داد: مواد غذایی با وجود اینکه تاریخ مصرف زیادی داشت، اما به سازمانها بازگردانده شد که مشکلی برای این مواد غذایی ایجاد نشود.
حداقل تاریخ مصرف اجناس ۴ ماه است و اجناسی که تاریخ مصرف روز را داشتند مرجوع شدند و مدیریت مناسب در این زمینه صورت گرفت.
پیگیر وضعیت دانشجویان و سلامت آنها هستیم
وی ادامه داد:معمولا پیگیر وضعیت دانشجویان هستم که از طریق تشکلها و کانونهای دانشجویی معمولا گزارشها را میدهند. اما تاکنون اتفاقی رخ نداده است.
معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی در خصوص ثبت نام وامهای دانشجویی گفت: با توجه به تمدیدهایی که صورت گرفته، اطلاع رسانیها انجام شده و دانشجویان در خواستهای خود را در سامانه ثبت کردند.
وی ادامه داد: ثبت نامها به صورت سیستمی و مجازی است و هیچ مشکلی نبوده است و پرداختها تا پایان سال قبل انجام شده است.
حاج جباری گفت: با توجه به شرایطی که در حال رخ دادن است امیدواریم وضعیت کشور بهبود پیدا کند و طوری باشد که دانشجویان به دانشگاهها برگردند تلاش ما هم این است که شرایط عادی شود. اما باید همه این شرایط را رعایت کنند که زودتر مشکل حل شود.