کد خبر:۸۴۳۹۳۹

امیرعبداللهیان: صهیونیست‌ها در صورت اشغال بخشی از کرانه باختری با صفحه شوک‌آوری از مقاومت روبرو خواهند شد

دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: صهیونیست‌ها تردید نکنند که در صورت ارتکاب خطای اشغال بخشی از کرانه باختری فلسطین، با صفحه جدید و شوک آوری از سوی مقاومت روبرو خواهند شد که پشیمان کننده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسین امیرعبداللهیان، معاون سابق امور عربی و آفریقایی وزارت امور خارجه و دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: صهیونیست‌ها تردید نکنند که در صورت ارتکاب خطای اشغال بخشی از کرانه باختری فلسطین، با صفحه جدید و شوک آوری از سوی مقاومت روبرو خواهند شد که پشیمان کننده است. در حرکت جدید مقاومت فلسطین، جهانیان تحول مهمی را شاهد خواهند بود.

امیرعبداللهیان: صهیونیست‌ها در صورت اشغال بخشی از کرانه باختری با صفحه شوک‌آوری از مقاومت روبرو خواهند شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار