کد خبر:۸۴۳۹۴۲
از سوی پژوهشکده مطالعات فرهنگی؛

فراخوان اولویت‌های پژوهشی در سال ۱۳۹۹ منتشر شد / تمرکز بر دوره پساکرونا

پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی به‌منظور شناسایی و تحلیل وضعیت موجود آموزش عالی ایران، محققان این حوزه را به همکاری دعوت می‌کند.

فراخوان اولویت‌های پژوهشی در سال ۱۳۹۹ منتشر شد/ تمرکز بر دوره پساکرونا

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از وزارت علوم، پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی به‌منظور شناسایی و تحلیل وضعیت موجود آموزش عالی ایران، محققان این حوزه را به همکاری دعوت می‌کند.

عناوین پیشنهادی گروه مطالعات فرهنگی شامل: شیوه‌های محتمل بدیل در فعالیت‌های فرهنگی دانشگاهی در عصر پساکرونا و ثبت و تحلیل تجربه‌های زیسته استادان و دانشجویان در کلاس‌های مجازی در دوره کرونا است.

عناوین گروه مطالعات اجتماعی شامل: فعالیت‌های اجتماعی و صنفی تشکل‌های دانشجویی در مواجهه با بحران‌ها و مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها در قبال بحران کرونا؛ تجربیات جهانی و اقدامات ایرانی با تأکید بر گروه‌های ناتوان و عناوین گروه مطالعات آینده‌نگر نیز
آینده ساماندهی آموزش عالی ایران؛ الزامات و راهکار‌ها و تدوین الگوی فعالیت‌های مؤسسات پژوهشی در دوران پساکرونا است.

همچنین عناوین گروه مطالعات زنان شامل مطالعه تطبیقی سیاست‌های بازار کار برای جذب زنان دانش‌آموخته و تجربه زیسته زنان دانشگاهی (اعضای هیات علمی) در برقراری توازن میان نقش‌های شغلی و خانوادگی در آموزش عالی ایران (با تاکید بر مقوله فرزندآوری) و عناوین گروه مطالعات ارتباطات و فضای مجازی نیز الگوی روابط دانشگاهی در فضای مجازی و ارزیابی سیاستگذاری و عملکرد دانشگاه‌ها (آموزش، پژوهش، مدیریت و ارتباطات) در دوران کرونا در فضای مجازی می‌باشد.

عناوین گروه مطالعات علم و فناوری شامل مکانیسم‌های مصرف علمی اصحاب معرفت (دانشگاهیان) در جامعه و نقش نهاد علم در سلامت اجتماعی (ایده، تجربه و راهکار) است.

گفتنی است علاقه‌مندان می‌توانند طرح‌نامه‌های خود را تا ۳۱ اردیبهشت به آدرس Research@iscs.ac.ir ارسال کنند. مبلغ هر یک از طرح‌ها ۲۰۰ میلیون ریال (بیست میلیون تومان) است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار