کد خبر:۸۴۳۹۸۹

سقف قیمت فروش «ماسک» و «دستکش» اعلام شد

سرپرست اداره نظارت تجهیزات پزشکی گفت: سقف قیمت فروش توزیع کننده و مصرف کننده اقلام حفاظت فردی شامل دستکش و ماسک پزشکی از طریق داروخانه اعلام شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مودت همایی، سرپرست اداره نظارت و بازرسی اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: سقف قیمت فروش توزیع کننده و مصرف کننده نهایی اقلام حفاظت فردی با توجه به آغاز مرحله دوم فاصله گذاری اجتماعی و ضرورت توزیع و عرضه اقلام حفاظت فردی شامل دستکش و ماسک پزشکی از طریق شرکت‌های توزیعی و پخش و داروخانه‌ها اعلام شده است.

وی افزود: همچنین به منظور شفافیت قیمت این اقلام در شبکه توزیع و با توجه به اینکه برخی از این اقلام از جمله دستکش‌های پزشکی مشمول ارز رسمی است، سقف قیمت فروش توزیع کننده (پخش) و مصرف کننده نهایی از طریق داروخانه، در قالب قیمت سه ستونی، در پورتال اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی به آدرس imed.ir در بخش استعلام، در دسترس عموم قرار گرفته است.

وی افزود: رعایت سقف قیمت مذکور الزامی و فروش به قیمت بالاتر به منزله گران فروشی بوده و از طریق مراجع قضایی قابل پیگیری است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار