کد خبر:۸۴۴۴۴۰
از سوی یک استارت‌آپ طراحی شد

«ماکسی» همراهی اجتماعی برای با کودکان / خانواده‌ها برای ارتقای مهارت‌های ارتباطی فرزندانشان ترغیب شدند

یک استارت‌آپ اقدام به ساخت روباتی کرده که به شدت اجتماعی است و مهارت‌های ضروری مانند ورزش و نقاشی و همچنین رفتار‌های درستی مثل مهربانی و احترام را به کودکان یاد می‌دهد.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، نسل اول روبات‌های اجتماعی خانگی مانند اولین نسل بسیاری دیگر از فناوری‌ها به اندازه کافی موفق نبود. ترکیبی از قیمت‌های بالا به همراه فروش ضعیف و انتقادهای بجا و منصفانه که منجر به بسته شدن خیلی از شرکت‌ها شد، پیشرفت در این زمینه را بسیار چالش برانگیز کرده است. این موضوع الزاما بد نیست، اگر بخواهیم صادق باشیم به وضوح مشخص شده که ساخت روبات‌های خانگی اجتماعی کارآمد بسیار سخت است و در شرایط کنونی هر شرکتی که بخواهد یکی از این روبات‌ها را بسازد باید قابلیت تکنیکی و مهمتر از آن طرح توجیهی بلند مدتی داشته باشد که برای تبدیل کردن یک روبات به عضوی از خانواده یا یک دوست صمیمی لازم است.

این روزها یک استارت‌آپ به نام امبادید (Embodied) در حال راه‌اندازی یک روبات جدید به نام «ماکسی» است که هیچ ارتباطی با پروژه‌های دیگر ندارد و یک همراه اجتماعی برای کوکان حدود 6 تا 9 سال است. به گفته دانشمندان امبادید، ماکسی برای کمک به رشد اجتماعی، احساسی و ارتقای دانش کودکان از طریق آموزش بر پایه بازی و دیگر محتواهای جذاب طراحی شده است. از جهاتی ماکسی شبیه به روبات‌های اجتماعی دیگر است، اما در مواردی هم به اندازه کافی متفاوت هست که بتواند موفق شود؛ به خصوص حالا که هم کودکان و هم والدین به کمک بیشتری نیاز دارند.

پل پیرجانیان، مؤسس شرکت امبادید، می‌گوید که امبادید آمیزه‌ای از آرزوی قلبی او برای استفاده از روبات‌ها برای کمک کردن مستقیم به مردم و علاقه اش به شخصیت‌های انیمیشنی شبه واقعی است. با وجود اینکه ممکن است هدف اصلی یک روبات در این حوزه نگهداری سالمندان باشد، پیرجانیان معتقد است که کمک به رشد احساسی-اجتماعی کودکان می‌تواند تأثیر سریعتری داشته باشد.

وی افزود: کودکان به سرعت با فناوری مأنوس می‌شوند. این در حالی است والدین هم کم طاقت شده‌اند؛ به‌خصوص اگر فرزند بازیگوشی داشته باشند. ما اقدام به صحبت با خانواده‌ها کردیم و مشخص شد که آنها نیازمند راهکاری برای کمک هستند. اما جالبتر این است که آنها گفتند که می‌خواهند از همین محصول برای فرزند دیگرشان که دچار اختلال عصبی است استفاده کنند.

ماکسی برای کمک به همه کودکان در ارتقای مهارت‌های ارتباطی و احساسی-اجتماعی از طریق عکس‌العمل‌های کوتاه طراحی شده است. همانند دیگر روبات‌های اجتماعی، باید به خاطر داشته باشیم که روبات باید بتواند در محیط های وایفای مختلف، محیط های پر سروصدا و محیط هایی با میزان نور متفاوت عملکرد خوبی داشته باشد.

با ماکسی، کودکان میتوانند هر روز در بازی‌های معنیدار شرکت کنند، بازی‌هایی برگرفته از برترین محتواهای آموزشی و آخرین روش‌های آموزشی کودکان. هر هفته دارای یک تم خاص خواهد بود. تم‌هایی از جمله مهربانی، دوستی، همفکری و احترام متقابل و از کودکان می‌خواهد که در انجام مأموریت‌هایی به آن کمک کنند که تجربیات انسانی، ایده‌ها و توانایی‌های زندگی را مورد اکتشاف و تجربه قرار دهند.
 
این مأموریت‌ها فعالیت‌هایی هستند که بازی‌های خلاقانه و از پیش تعیین نشده‌ای همچون نقاشی، تمرین‌های آگاهی ذهن با استفاده از ورزش‌های تنفسی و مدیتیشن، مطالعه به همراه ماکسی و یافتن راه‌هایی برای مهربانی کردن به دیگران را شامل می‌شوند.
 
ماکسی حس کنجکاوی کودکان را فعال می‌کند تا بتوانند مردم و دنیای اطرافشان را مورد کشف و شهود قرار دهند. تمامی این فعالیت‌ها حتی به کودکان کمک می‌کنند که مهارت‌های حیاتی زندگی مانند نوبت گرفتن، ارتباط چشمی، گوش کردن، تنظیم احساسات، همفکری، مدیریت روابط و حل مشکل را یاد گرفته و تمرین کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار