کد خبر:۸۴۴۸۶۹

بازگشایی مرز پیشین سیستان

سخنگوی گمرک از بازگشایی بازارچه مرزی پیشین واقع در جنوب سیستان و بلوچستان خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو «سید روح الله لطیفی» در این زمینه گفت: این مرز مشترک با پاکستان از امروز (شنبه) فعالیت خود را آغاز کرده و روز‌های زوج از ساعت ۸ صبح الی ۱۴ فعال است. بر اساس تصمیم اسلام آباد، کالا‌های صادراتی ایران که عمدتا شامل مواد غذایی است، از این مرز می‌تواند وارد پاکستان شود.

به گفته وی در هر روز حدود ۵۰ کامیون کوچک و وانت امکان جابجایی بار دارند.

سخنگوی گمرک با بیان اینکه مرز ترکمنستان همچنان بسته است، افزود: در سرخس و اینچه برون تونل‌های ضد عفونی کالا و وسایل نقلیه برای مسیر ریلی و هم زمینی آماده شده که به محض بازگشایی مرز، دو طرف محموله‌های تجاری را با عبور از این تونل‌ها بر اساس پروتکل‌های بهداشتی ضد عفونی می‌کنند.

دبیر شورای اطلاع رسانی گمرک با اشاره به مرز ازبکستان گفت: محدودیت ورود کامیون‌های ایرانی برای صادرات، واردات و ترانزیت به ازبکستان برداشته شده است.

به گفته وی وضعیت باقی مرز‌ها از جمله ترکیه تغییر نداشته است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار