دبیر جشنواره بین المللی تئاتر مجازی تک گفت: آیین اختتامیه این جشنواره نوزدهم اردیبهشت ماه با نکوداشت زنده یاد قدرت الله صالحی برگزار خواهد شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «پورگل محمدی» دبیر جشنواره بین المللی تئاتر مجازی «تک» به مناسبت هفته بزرگداشت تئاتر و برپایی جشنواره تئاتر «تک» عنوان کرد: نخستین جشنواره بین المللی تئاتر مجازی «تک» با نمایشهای کوتاه در تهران سرآغازی شد تا هم وطنان ایرانی در داخل و خارج از کشور به این جشنواره وارد شوند.
پورگل محمدی اعلام کرد: در مرحله اول به علت شیوع کوویید ۱۹ (کرونا) که باعث تعطیلی دانشگاه، مدارس و مراکز فرهنگی و هنری کشور شد، تصمیم بر آن شد دانشجویان و هنرجویان رشته تئاتر را دعوت به یک پویش به نام (در خانه بمانیم و قرنطینه خانگی را جدی بگیریم) تا علاقهمندان در منزل اقدام به بازی با رویکرد همدلی و همراهی کادر درمانی پزشکان و پرستاران به صورت نمایشی کنند. هدف از این کار نیز آگاه ساختن جامعهای سالم با سلامت بهداشتی بود، خوشبختانه هنرمندان به موقع عمل کردند و این جشنواره را خودشان مدیریت کردند.
وی در ادامه بیان داشت: نخستین جشنواره تئاتر مجازی «تک» با نکوداشت زندهیاد استاد قدرت الله صالحی همراه است و تندیس جشنواره قرار است به خانواده این هنرمند تقدیم شود. امید که روح پر از مهر این فرهیخته ارجمند قرین آرامش باشد.
دبیر جشنواره در ادامه گفتگو اظهار کرد: این جشنواره به صورت رسمی از ۷ فروردین ماه به مناسبت روز ملی هنرهای نمایشی و روز جهانی تئاتر آغاز و تا ۱۹ اردیبهشت ماه که مصادف با هفته تئاتر و ماه مبارک رمضان است، ادامه دارد. از همراهی هنرمندان و هنر دوستانی که در این پویش فرهنگی تمام و کمال کنار بنده بودند و شاید نامی از آنها نبرده شد، تشکر میکنم.
وی ادامه داد: جشنواره به صورت رایگان برای شرکت کنندگان برقرار بود. مراسم اختتامیه روز جمعه ۱۹ اردیبهشت شب میلاد امام حسن مجتبی (ع) به صورت زنده (لایو آنلاین) در صفحه رسمی آموزشگاه آزاد هنرهای نمایشی دراما academydramaart@ انجام میشود.
پورکل محمدی افزود: به خاطر شیوع ویروس کرونا و برای سلامت حال هم وطنان و شرکت کنندگان حضور فیزیکی مهمانان واجب و الزامی نیست، اما بهرحال مکان اختتامیه به آدرس تهران، پیشوا، میدان نماز، جنب مسجد امام خمینی، آکادمی تئاتر پیشوا برقرار است.
وی عنوان کرد: در این جشنواره شاهد حضور آثار نمایشی از تمام نقاط ایران و خارج از کشور بودیم که ۱۴۶۶ فیلم به دبیرخانه ارسال شد و متاسفانه مجبور شدیم که ۶۰ اثر را وارد بخش داوری کنیم وای کاش مدیران و مسئولان کشور و دولت، تئاتر را جدی بگیرند و ذکات هنر نه به شعار بلکه به عمل تبدیل شود تا این امر واجب فرهنگی به زیبایی تمام رخ دهد.
به نقل از روابط عمومی جشنواره در این پویش هنردوست و هنرمندانی همراه و هم قدم بودند که اسامی آنها ذکر میشود:۱ - پیروز میرزایی، ۲ - افشین جلالی جعفری، ۳ - ابوفیاض حیدری، ۴ - علی یازرلو، ۵ - علی عبادت طلب، ۶ - حسین مزینانی، ۷ - فاطیما سرلک، ۸ - میثم یوسفی، ۹ - محمد کیهان، ۱۰ - جلال افشار، ۱۱ - حمیدرضا صفار، ۱۲ - رحیمه افشاری، ۱۳ - امیرحسین شیرازی، ۱۴ - سجادی کریمی منش، ۱۵ - پری آزاد نژاد ۱۶ -زهرا سادات موسوی، ۱۷ - نوشین معصومی، ۱۸ - میرنادر مظلومی، ۱۹ - شقایق فتحی، ۲۰ - بی تا محمودی ۲۱ - حمیدرضا فکرت، ۲۲ - الهام فقانی، ۲۳ - علیرضا زرگوشیان، ۲۴ - ماریا کرم نژاد، ۲۵ - روح الله باقری، ۲۶ - حسین جنیدی، ۲۷ - مبین هداوند، ۲۸- زهرا نجیبی، ۲۹ - فرناز مهندس پور، ۳۰ - امیرهوشنگ نژاده، ۳۱ - رضا کریمی،۳۲ - زیبا معینی، ۳۳ - نازنین محمدی
وی در پایان اظهار داشت: از پروردگار منان برای همه انسانها سلامتی و آرامش آرزو دارم و امید دارم که تئاتر هم با تمام خانوادهها عجیب شود و در سبد خرید خانوادهها خرید کتاب فراموش نشود.