آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۵۳۹۱
طراحی یک کارآفرین؛

افزایش توان محافظتی ماسک جراحی در برابر کرونا / مشکل کمبود ماسک با فناوری قدیمی رفع می‌شود

نانوپوشش آبگریز تهیه شده از سوی یک کارآفرین در صورت اسپری روی ماسک جراحی می‌تواند میزان محافظت ماسک را در برابر ویروس کووید۱۹ بهبود دهد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، یکی از کارآفرینان حوزه فناوری‌ نانو قصد دارد نانوپوشش آبگریزکننده پارچه را به‌صورت اسپری به بازار عرضه کند. نانوماده موجود در آن اگر روی سطح ماسک جراحی اسپری شود می‌تواند ماسک را آبگریز کرده و از این طریق میزان محافظت ماسک را در برابر ویروس کرونا بهبود دهد.

سیموس کوران، استاد فیزیک داشنگاه هیوستون، به دنبال کمک به حل مشکل کمبود ماسک است از این رو قصد دارد از فناوری که یک دهه پیش ابداع کرده برای حل مشکل کمبود ماسک استفاده کند.

کوران کسب و کار خود را در حوزه فناوری نانو را از سال ۲۰۱۳ آغاز کرد و شرکت اینترگریکوت (Integricote) را تاسیس کرد تا سیلر‌هایی را برای استفاده روی چوب، سیمان و آجر تولید و به بازار عرضه کرد.

کوران در ادامه به توسعه نانوپوشش‌هایی پرداخت که روی سطح پارچه قرار می‌گرفت و این فناوری از سال ۲۰۱۱ مورد استفاده قرار گرفته است.

کوران می‌گوید: «در حال حاضر به دلیل شیوع ویروس کووید ۱۹ نیاز به ماسک در جامعه افزایش یافته است. ماسک استاندارد برای مقابله با این ویروس، ماسک N ۹۵ است که تولید آن به کندی انجام می‌شود و شاید پاسخ‌گوی نیاز فعلی نباشد. از این رو، به دنبال روشی جایگزین برای حل مشکل کمبود ماسک بودم.»

کوران و همکارانش به فکر استفاده از نانوپوشش ابداعی خود روی ماسک‌های معمولی افتادند. در واقع کوران که به تجاری‌سازی فناوری‌نانو شهرت دارد به دنبال استفاده از پوشش آبگریزی است که تقریبا ده سال پیش ابداع کرده است. او قصد دارد تا این پوشش را به‌صورت اسپری ساخته تا روی سطح ماسک‌های جراحی اسپری و در نهایت موجب ممانعت از انتقال ویروس شود.

کوران می‌گوید: «ماسک‌های جراحی حفره‌های بزرگی دارند و در صورتی که خیس شوند به سادگی ویروس به داخل ماسک نفوذ و فرد را آلوده می‌کند. در نتیجه، استفاده از نانوپوشش آبگریز می‌تواند ماسک را نسبت به آب غیرقابل نفوذ کند و قدرت حفاظتی ماسک را بهبود می‌دهد. از آنجایی که این محصول به‌صورت اسپری است به راحتی می‌توان آن را در خانه یا محل کار استفاده نمود. با توجه به قیمت پایین، این ماسک ارزان بوده و به سادگی قابل استفاده برای عموم است.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار