دبير شوراى مركزى انجمن اسلامى دانشجويان دانشگاه شهيد چمران اهواز در جلسه مشترک با امام جمعه شهرستان بروجرد گفت: یکی از الزامات تحول اقتصادی و توسعه، بالا بردن تواناییهای فردی و بهداشت آموزشی افراد است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، انجمن اسلامى دانشجویان دانشگاه شهید چمران اهواز، جلسه اى مشترک با حجت الاسلام سیدعلی حسینی، امام جمعه شهرستان بروجرد برگزار کرد. علىپارسا،دبيرشوراىمركزىانجمناسلامىدانشجوياندانشگاهشهيدچمراناهواز، در این جلسه در خصوص وضعیت اقتصادی گفت: در اهمیت اقتصاد هرچه بگوییم باز هم کم گفته ایم، امروزه اقتصاد یکی از مهمترین مقولات کشور است که از جایگاه ویژهای برخوردار است به گونهای که رهبر معظم انقلاب حدود نه سال است که نامگذاری سالها را به گونهای به اقتصاد ربط میدهند.
پارسا افزود: امروزه تورم اقتصادی به قدری بالا است که مردم زیر بارهای معیشتی و گرههای اقتصادی کمر خم کرده اند و کمتر جوانی پیدا میشود که نالان از بیکاری و آینده کدر نباشد.
دبيرشوراىمركزىانجمناسلامىدانشجوياندانشگاهشهيدچمراناهوازبیان کرد: صدمه ما از فساد کم نیست و آن چیزی که مردم را نگران میکند آسیبهای ناشی از همین فساد است که بایستی با آن مبارزه شود.
وى گفت: اهمیت رسیدن به توسعه پایدار در شهر و کشور به قدری مهم است که مورد تصدیق اکثر اقتصاددانها قرار گرفته است که در این مورد نقش کلیدی سازمانها و نهادها غیر قابل انکار است.
پارسا اظهار کرد: اما مسئله اصلی این است که این نهادها و سازمان ها، اگر وجود ندارند، باید آن را ایجاد کنیم و در صورت وجود تقویت و یا تعدیل کرد؛ که هدف و مقصود نهایی ما ایجاد و تقویت زیرساختها و ترتیبات اجتماعی لازم برای تحول است.
وى گفت: برنامه توسعه اقتصاد باید با تمرکز بر چند بخش مشخص آغاز شود و نحوه انتخاب این بخشها به گونهای باشد که بیشترین اشتغال مستقیم و غیرمستقیم، بیشترین اثرگذاری پسین و پیشین و بیشترین تعلق در سرمایهگذاریها را در زنجیرههای بعدی به وجود بیاورد. همچنین بخشهای انتخاب شده، باید بیشترین امکان باز توزیع منابع را در اقتصاد میسر کند و بیشترین منابع درآمدی را برای مردم فراهم سازد.
دبيرشوراىمركزىانجمناسلامىدانشجوياندانشگاهشهيدچمراناهوازخاطرنشان کرد: یکی از الزامات تحول اقتصادی و توسعه، بالا بردن تواناییهای فردی و بهداشت آموزشی افراد است یعنی در اصل تمرکز ما بایستی بر اصلیترین منبع تولید یعنی انسان باشد به گونهای که ما بتوانیم در سازمانها و نهادها افرادی مستعد و خواهان پیشرفت را آماده برای خدمت و ترقی جامعه اسلامی کنیم.
وى ادامه داد: به بیان دیگر ما به کمک دانشجوهای دلسوز و مسئولان دغدغهمند کمیسیونها و کارگروههای تخصصی تشکیل داده که به دنبال شناخت دردها و بهترین درمان برای مداوای آن در هر حوزه هستیم؛ که در این جلسه رایزنیهایی با مروتی، ریاست دانشگاه آیت الله بروجردی (ره) و حسینی، معاونت فرهنگی دانشگاه مبنی بر انتقال تجارب و کمک به پیشرفت شهر از طریق آسیب شناسی و تحلیل نقاط ضعف و قوت شهرستان انجام داده ایم. البته در بحث آسیب شناسی، دانشگاه آیت الله بروجردی (ره) تحقیقات وسیعی در این مورد انجام داده که مراحل آخر آن در حال انجام است.
دبيرشوراىمركزىانجمناسلامىدانشجوياندانشگاهشهيدچمراناهوازیادآور شد: به طور مثال شهرستان بروجرد، اکنون مرکز ورشو و صنایع دستی کشور محسوب میشود که این یک ظرفیت بسیار عالی برای کار و پیشرفت جوانان و به کار گماردن این نیروی کار عظیم است که در این مورد مکانیسمهای اجرایی بایستی تعریف شوند و به دست مسئولان اجرایی برای اجرا برسد تا طعم شیرین پیشرفت را در نهایت مردم عزیزمان بچشند.