کد خبر:۸۴۶۵۰۵
فخرا در گفتگو با دانشجو:

حمایت از تولید و قطع وابستگی به نفت اولویت مجلس یازدهم باشد

مسئول بسیج دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت: حمایت از تولید و قطع وابستگی به نفت اولویت مجلس یازدهم باشد.

فخرا مسئول بسیج دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: نماینده‌ای که در طول چهار سال فرصتش، حتی یک نطق پشت تریبون مجلس قرائت نکرده و یا حتی طرح مسئله‌ای انجام نداده ولو اینکه از طیف انقلاب باشد، صلاحیت حضور در مجلس را ندارد و قطعا برگزیده شدنش از سوی ملت به معنای تحقق مجلس قوی نیست.

وی با بیان اینکه بسیج و بدنه‌ گسترده‌ای از جنبش دانشجویی در سال‌های اخیر تمام تلاش خود را برای تفکیک جریان باطل اصولگرایی از جبهه انقلاب انجام داده اند، افزود: در انتخابات مجلس یازدهم مواضع جنبش دانشجویی تماما مبتنی بر دوگانه انقلابی و غیرانقلابی بوده. زیرا می‌توان گفت هر زمان که تضاد منافع در دو جبهه اصلاح طلب و اصولگرا به جریان افتاده، تنها منافع ملت انقلابی تضییع شده است.

فخرا اضافه کرد: امثال آقایان باهنر، لاریجانی، مطهری و دیگر افراد اصولگرا که به عنوان انقلابی به ملت تحمیل شدند تا همین چند سال گذشته با سخنرانی‌های حماسی و شورانگیزشان در راستای حراست از ارزش‌های انقلاب، شناخته می‌شدند؛ اما حالا آن‌ها را با ننگ نامه‌هایی، چون برجام و Fatf می‌شناسیم. به هر روی فارغ از جناح بندی اصلاحات و اصولگرایی وقتی مشاهده می‌کنیم افراد در چنین موضوعاتی در یک جبهه قرار می‌گیرند پس چه فرقی میان ریاست لاریجانی یا عارف وجود دارد.

مسئول بسیج دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران گفت: در دو دوره‌ی گذشته مجلس موارد معدود مثبتی شکل گرفت. من‌جمله تصویب قانون منع به کارگیری بازنشستگان، اما در مقابل حجم عظیمی از موارد شرم‌آوری، چون اتهام رشوه‌خواری در قبال پس گرفتن رای به استیضاح وزیران، سلفی با موگرینی و استدلال‌های سطح پائین موکلان ملت در قبال مسائل مهمی، چون تایید صلاحیت وزیران و مصوبات مجلس، به چشم نمی‌آیند. نمی‌شود همزمان تیتر زد که اصولگرایان مجلس را فتح کردند، ولی زیر بار هیچ کدام از افتضاحات انجام شده در آن نرویم. به طور مثال بخش زیادی از بار تصویب نشدن قانون شفافیت آراء نمایندگان بر عهده اصولگرایان می‌باشد. به هر روی چنین عملکردی، لزوم شکل گیری مجلس قوی را به ما یادآور می‌شود.

فخرا بیان کرد: منظور از مجلس قوی، ورود افرادی با تخصص ولو دغدغه‌های متفاوت می‌باشد. چرا که این وضعیت باعث بالابردن سطح منازعات کارآمد و تضارب آراء در تصویب قوانین می‌شود. مجلسی قوی است که نمایندگان آن قبل از تصویب یک کنوانسیون حداقل آنرا مطالعه کرده باشند نه آنکه لزوما همه از یک طیف مورد نظر ما باشند.

او در ادامه اظهار کرد: نماینده‌ای که در طول چهار سال نمایندگی، حتی یک نطق پشت تریبون مجلس قرائت نکرده و یا حتی طرح مسئله‌ای انجام نداده ولو اینکه از طیف انقلاب باشد، صلاحیت حضور در مجلس را ندارد و قطعا برگزیده شدنش از سوی ملت به معنای تحقق مجلس قوی نمی‌باشد.

فخرا با اشاره به اینکه در مجلس دهم شاهد نتایج فاجعه بار رأی لیستی بودیم و واکنش قاطعی نیز نسبت به این نوع انتخاب صورت گرفت، افزود: اکنون بی‌انصافی است اگر با استاندارد دوگانه به سراغ لیست‌های به ظاهر متعلق به جبهه‌ی خودی برویم و علی‌رغم توجیه این عملکرد، از لزوم وحدت و چشم پوشی بر اشتباهات غیر قابل انکار افراد در رد شدن از خطوط قرمز انقلاب مانند فتنه ۸۸ و فساد که از مهم‌ترین خط کشی‌های انقلاب با سایر جناح‌ها می‌باشد سخن بگوییم.

وی بیان کرد: تا زمانیکه ملت منتظر لیست گرفتن از جناح‌های سیاسی باشند نمیتوان انتظار داشت که در مسائل مهم و تخصصی مانند FaTf یا صندوق بین المللی پول واکنش نشان بدهند و فراتر از آن مطالبه گری کنند.

مسئول بسیج دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با اشاره به اولویت‌های اساسی که باید مجلس یازدهم باید به سمت آن‌ها برود، گفت: انتظار ملت از مجلس آینده بسیار زیاد است و این قضیه را ترسناک می‌کند. میان جشن پیروزی بعضی بزرگواران به نام اصولگرایی، باید در نظر داشت اگر بار دیگر شاهد پدیده‌های جدیدی از امثال لاریجانی‌ها شویم که بزرگترین لطف را به جماعت غرب گرا برای تصویب برجام انجام داد، دیگر نمی‌توانیم از جسم بی‌جان اصلاح‌طلبی برای بی‌تقصیر نشان دادنمان استفاده کنیم. این بار تمام بار مسائل بر دوش خودمان است و باید تا دیر نشده میان دو جریان متفاوت انقلابی و اصولگرایی و نئواصولگرایی فاصله‌ای مشخص ایجاد کرد تا ملت توان تشخیص تمایز بین این دو را داشته باشند.

فخرا با بیان اینکه با ورود افراد جوان و متخصص تصور می‌شود روح تازه‌ای به مجلس دمیده خواهد شد با این وجود بیش از پیش چشم امید ملت به پیگیری‌های مجلس آینده خواهد بود، گفت: امید است بنا به نظرات تیم اقتصادی متعهدی که وارد مجلس شده، تمهیدات حمایت از کارگر و تولید داخلی صورت بگیرد و هرچه زودتر روند عدم وابستگی به نفت در بودجه اعمال شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار