کد خبر:۸۴۷۸۲۸
محبی در جمع دانشجومعلمان سبزوار:

توجه صرف به بحث معیشت معلم باعث تنزل این مقام است

منتخب مردم سبزوار در مجلس گفت: توجه صرف به بحث معیشت معلم، باعث تنزل مقام معلمی است. دیدگاهی که اکنون وجود دارد آموزش و پرورش را هزینه می‌بیند و به بعد سرمایه‌ای آن توجهی نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بهروز محبی، منتخب مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در جلسه مجازی با فعالان دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سبزوار که به همت معاونت گفتمان سازی بسیج داشجویی این دانشگاه برگزار شده بود، اظهار کرد: ما با یک اصول مشخص انقلاب کردیم و ماموریت همه ما باید متناسب با آن اصول تعریف شود. متاسفانه رفتار‌های ناشایست افرادی که ادعای انقلابی‌گری داشتند و سیطره شان نیز روی دانشگاه فرهنگیان افتاده است ضربه سنگینی به فرایند تربیت معلم زده است.

محبی ادامه داد: اکنون کسانی هیئت علمی این دانشگاه هستند که صلاحیت و شایستگی لازم را ندارند و کسانی وارد بدنه آموزش و پرورش شدند که هیچ اعتقادی به مبانی انقلاب اسلامی ندارند. در حالی که ما باید به این نکته توجه کنیم که هرجا متناسب با مبانی تراز انقلاب پیش رفته ایم؛ آنجا رشد اتفاق افتاده است.

منتخب مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در خصوص تغییر مکرر وزیر آموزش و پرورش در این دولت گفت: استیضاح وزیر باید جهت دهی شود که متاسفانه اکنون تفکر سیاسی حاکم مانع از این می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: یکی از مسائلی که باعث تنزل مقام معلمی می‌شود، توجه صرف به بحث معیشت معلم است که بنده نیز یک بار در نامه ام به وزیر آموزش و پرورش نسبت به اعلام افزایش حقوق معلمان در رسانه ملی گلایه‌مند شدم.

محبی اظهار کرد: متاسفانه دیدگاهی که اکنون وجود دارد آموزش و پرورش را هزینه می‌بیند و به بعد سرمایه‌ای آن توجهی نمی‌کنند. البته ما نمی‌توانیم بگوییم که این دیدگاه از دیدگاه لیبرالی سرچشمه می‌گیرد.

وی در مورد طرح خرید خدمات آموزشی تصریح کرد: این طرح دارای مشکلاتی است، اما وقتی دانشگاه فرهنگیان را تقویت نکرده‌ایم و بودجه آن فقط در حد یک دانشگاه در یک شهر کوچک است؛ مجبور به کارگیری نیرو از این طریق هستیم. خوشبختانه تعداد قابل توجه از نیرو‌های خرید خدمات هم دارای مدارک قابل قبول و هم انگیزه‌ی خوبی برای معلمی دارند که از کانال دانشگاه فرهنگیان باید پذیرش شوند.

منتخب مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی در پایان در خصوص نقش مجلس در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش اظهار کرد: مجلس یازدهم از آن جهت که برنامه هفتم را خواهد نوشت، مجلس ویژه‌ای خواهد بود. همه ما در مجلس باید توان خود را برای اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به کار بگیریم. مجلس باید ماموریت‌های خودش را با مجلس تراز انقلاب تعریف کند. ان شاالله بتوانیم تحولی در آموزش و پرورش کشورمان به وجود بیاوریم.

در ادامه این نشست سجاد صدیقی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سبزوار اظهار کرد: بعد از انقلاب اسلامی کشور ما در همه حوزه‌ها پیشرفت چشمگیری داشته است به طوری که در برابر قدرت‌های جهان حرفی برای گفتن دارد، اما متاسفانه ما شاهد این هستیم که در حوزه آموزش و پرورش قدرتی برای عرضه کردن نداریم.

صدیقی ادامه داد: آموزش و پرورش کشور ما از نیمه دهه ۷۰ به بعد دچار سقوط و نزول شد و سرمایه‌گذاری جدی در باب مسئله تعلیم و تربیت نشده است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سبزوار افزود: از آن زمان یک سری سیاست‌ها بازطراحی شد تا سیاست‌هایی که شهید باهنر و شهید رجایی بنا کرده بودند را از بین ببرند و موجب ضربه‌های جبران ناپذیری به نظام آموزش و پرورش کشور شدند.

وی در پایان تاکید کرد: باید یک ریل گذاری صحیح در آموزش و پرورش صورت بگیرد که یک سری از پایه‌های آن نیز باید در مجلس گذاشته شود؛ لذا مطالبه جدی ما از نمایندگان مجلس توجه موکد به آموزش و پرورش می‌باشد.

در پایان این نشست به بحث و بررسی درمورد طرح خرید خدمات آموزشی و روش‌های جایگزین برای جبران کمبود نیرو در آموزش و پرورش پرداخته شد.

گفتنی است، در این نشست فعالین بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سبزوار به بیان نکاتی پیرامون سند تحول بنیادین، اهمیت دانشگاه فرهنگیان، مطالبات و دغدغه‌های نسل نوی معلمی و... پرداختند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار