کد خبر:۸۴۸۹۲۱
در گفتگو با دانشجو؛

محمدی: مطرح کردن مسائلی مثل همجنسگرایی در دایره نظام برای فرد جرم تلقی می‌شود

مسئول بسیج دانشگاه امام صادق(ع) گفت: اینکه مولاوردی مطلبی را درباره همجنسگرایی منتشر کرده، جرم است؛ حتی اگر خارج از پارادایم سیاسی اجتماعی جمهوری اسلامی مطرح شود.

محمدی، مسئول بسیج خواهران دانشگاه امام صادق ع در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون پست جدید شهیندخت مولاوردی درباره گرایش به همجنسگرایی در کانال تلگرامی خود گفت: یک نکته ای که باید به یاد داشته باشیم این است که خانم‌مولاوردی تا اواسط سال ۹۷ مسئولیت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری را برعهده داشت و مسئولیت زنان و خانواده کل کشور بر عهده او بوده است.


وی ادامه داد: در دوره های گذشته و در مسئولیت‌های قبلی که وی داشت نیز خارج شدن از خطوط در رفتار و اعمال او مشهود بود، کما اینکه مراودات خاصی با بازیگران مشهور داشت و الفاظ حاصی را استفاده می‌کرد یا اینکه در موارد مختلف سختگیرانه ترین به جامعه مذهبی روا می‌داشت که سعی می‌شد همه این ها به صورت خوشبینانه و با حسن ظن چشم پوشی شود؛ اما اینکه وی در کانال تلگرامی خود پستی را درباره همجنسگرایی منتشر کرده است و اینکه فردی خارج از پارادایم سیاسی اجتماعی جمهوری اسلامی هم حتی مطرح شود، حتی جرم است.

محمدی گفت: این گونه اشاعه مسائلی مثل هم جنس بازی برای فردی که خارج از دایره مسئولیت های اجتماعی جمهوری اسلامی است، نیز جرم و قابل پیگرد است چه برسد فردی که داخل دایره مسئولیت‌های اجتماعی و سیاسی جمهوری اسلامی تعریف می‌شود. مولاوردی یک چهره سیاسی در انظار تعریف می شود و همجنسگرایی نیز طبق ماده ۳۳۹ قانون مجازات ما جزو جرایم محسوب می‌شود و باید پیگیری شود و حتی سهل انگاری در مقابل آن نیز پذیرفته نیست که خانم مولاوردی گفته سهل انگاری کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار