مديركل دفتر آموزشهاي فني و حرفهاي و كاردانش آموزش و پرورش:
سرانه هنرجويان هنرستانهاي فني و حرفهاي و كاردانش افزايش يافت
مديركل دفتر آموزشهاي فني و حرفهاي و كاردانش وزارت آموزش و پرورش از افزايش دو برابري سرانه هنرستانها در سال تحصيلي جديد خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، شريف زاده با اشاره به افزايش سرانه هنرجويان هنرستانهاي فني و حرفهاي و كاردانش اظهار داشت: سرانه هنرجويان هنرستان ها در سال گذشته حدود 25 هزار تومان بود كه اين رقم در سال تحصيلي جديد به دو برابر افزايش يافت.
وي افزود: سرانه هنرستان ها در راستاي بهبود كيفيت آموزشي هنرجويان افزايش يافته است.
مديركل دفتر آموزشهاي فني و حرفهاي و كاردانش وزارت آموزش و پرورش گفت: رويكرد آموزش و پرورش در سال تحصيلي جديد توسعه رشته هاي فني و حرفه اي و كاردانش در هنرستان هاي كشوراست.
شريف زاده تصريح كرد: در راستاي توسعه رشته هاي فني و حرفه اي و كاردانش بايد توازن در رشته هاي علوم انساني، تجربي و رياضي بوجود آيد؛ به گونه اي كه تا حدي پاسخگوي نياز بازار كار و جامعه باشد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰