هرچند با به تعادل رسیدن بازار، گروههای جهادی کارگاههای تولید لوازم بهداشتی خود را متوقف کردند، اما دانشجویان دانشگاه آزاد بجنورد این مسیر را ادامه داده و در پایان ۳۰۰ هزار دستکش را روانه بازار کردند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با آغاز شیوع کرونا در خراسان شمالی، گروههای جهادی مختلفی پای کار آمدند تا نیازهای جامعه را رفع کنند. این گروههای جهادی که بخش قابل توجهی از آنان گروههای دانشجویی بودند، با تولید محلول ضدعفونی کننده، ماسک و دستکش بازار استان را به تعادل رساندند.
اما پس از راه اندازی کارگاههای تولیدی بزرگتر و انسجام بیشتر فعالیتها، بازار معتدلتر شده و قیمتهای سرسام آور روزهای ابتدایی کاهش یافت. از این رو گروههای جهادی دانشجویی نیز فعالیتهای خود را خاتمه دادند و وارد فاز دیگری از خدمت یعنی رزمایش مواسات شدند.
با این حال گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بجنورد کارگاه تولیدی دستکش یکبار مصرف خود را تعطیل نکرد و به کار خود ادامه داد.
رضا ثنائیان، جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بجنورد درخصوص فعالیت این گروه جهادی به خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: این کارگاه از ۲ ماه پیش کار خود را آغاز کرد و روزانه ۵ هزار دستکش تولید کردیم. در مجموع بیش از ۳۰۰ هزار دستکش به تولید رسید که به بازار عرضه می شد.طی این ۲ ماه که کارگاه تولید دستکش بدون وقفه فعالیت میکرد، حدود ۲۵ نیروی خانم و آقا در این کارگاه فعالیت داشتند.
جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بجنورد در پایان با اشاره به اتمام فعالیت کارگاه همزمان با پایان ماه مبارک رمضان بیان کرد: با توجه به اشباع بازار و کاهش قیمت دستکش، فعالیت کارگاه را به پایان رساندیم.