توصیه کیارستمی به اسکورسیزی + فیلم
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به تازگی یک فیلم کوتاه خانگی از مارتین اسکورسیزی فیلمساز بلندآوازه سینمای جهان در برنامه «فرهنگ قرنطینه با مری بِرد» در شبکه بی بی سی دو به نمایش درآمده است. این فیلم فقط چند دقیقه بود و با فن آوری ابتدایی ساخته شده بود، به گونه ای که ظاهرا اسکورسیزی آن را در حالت پرتره موبایلش ساخته است.
کارگردان شاهکارهای «راننده تاکسی» و «رفقای خوب» در جای دیگری از فیلم جمله ای را از فیلمساز فقید ایرانی عباس کیارستمی که در سال ۲۰۱۶ از دنیا رفت، به خاطر می آورد و می گوید: «یادم هست آخرین باری که کیارستمی را دیدم، سر میز شام تو لیون بود، به من نگاه کرد و گفت: کاری رو که نمیخوای، انجام نده.»
مارتین اسکورسیزی کارگردان سرشناس هالیوود که در حال تدارک ساخت جدیدترین فیلم خود با نام «قاتلان ماه کامل» با بازی رابرت دنیرو و لئوناردو دیکاپریو است با اعلام اینکه برای شروع تولید فیلمش زمانی نامشخص وجود دارد، از روزهای قرنطینه فیلم کوتاهی در خانه خود تهیه کرده که در بخشی از این فیلم به نقل قولی از عباس کیارستمی اشاره میکند.