کد خبر:۸۵۱۲۵۳
گلشنی در گفتگو با داشجو:

کمیته سلامت گروه جهادی شهید سیاهکالی دانشکده پرستاری ملایر آغاز به کار کرد

مسئول کمیته سلامت گروه پیشگیری شهید سیاهکالی از آغاز فعالیت‌های کمیته سلامت گروه جهادی شهید سیاهکالی دانشکده پرستاری ملایر خبر داد.

رسول گلشنی بیدار، مسئول کمیته سلامت گروه پیشگیری شهید سیاهکالی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: در این ایام کرونایی شاهد تاثیر و اهمیت پیشگیری هستیم. امروز مردم با هر حرکت کوچکی در حال بازی دادن رقم‌های آماری هستند و پیش بینی‌ها و معادلات را بر هم میزنند. این افت و خیز‌های آماری نتیجه‌ی اهمیت دادن یا ندادن مردم به موضوع پیشگیری است.

گلشنی افزود: در سال‌های گذشته بخاطر تغییر سبک تغذیه‌ای مردم، شاهد رشد چشمگیر بیماری‌هایی همچون دیابت و پرفشاری خون و افزایش وزن بودیم که زنگ هشداری برای پیشگیری بیماری هابود. طبق نتایج مطالعات جهانی که در سال ۲۰۱۷ در بازه سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۷ بیماری‌های قلبی ناشی از فشار خون بالا با رشد ۵۵ درصدی و دیابت با رشد ۷۶ درصدی مهمترین علل مرگ در ایران بوده، البته که این آمار با پیشگیری و کنترل هوشمندانه میتواند کاهش پیدا کند.
 
بیشتر بخوانید:


عال دانشجویی عنوان کرد: کار ما در کمیته سلامت، غربالگری این دست از بیماری‌ها و کشف موارد خاموش بیماری‌ها است. مدت‌ها بود که دنبال این بودیم تا داده‌های گردآوری شده به صورت یک داده آماری تنظیم شده و خروجی حرفه‌ای از این داده‌ها داشته باشیم. امروز با به کار گیری نرم افزار‌های حرفه‌ای اولین قدم گروه به سوی پیشگیری سطح دوم و کنترل هوشمندانه برداشته شده است.

وی تاکید کرد: از این پس برای مراجعین عزیز پروفایل مخصوص به خود فرد ایجاد خواهد شد تا با درج اطلاعات دارویی و حساسیت‌ها و سابقه درمان، تاریخچه پزشکی در کنار مشخصات دیگری همچون وزن و قد و سن فرد به ثبت برسد. در کنار این اطلاعات ما اطلاعات همچون فشار خون و دیابت و بی ام‌ای و... بطور مداوم ثبت میکنیم. اطلاعات فشار خون فرد همراه میزان سطح استرس فرد و جهت فشارگرفته شده از عضو (بازو راست یا چپ) به ثبت میرسد تا بتوانیم نتایج تفکیک شده و دقیقی داشته باشیم.
 
کمیته سلامت گروه جهادی شهید سیاهکالی دانشکده پرستاری ملایر آغاز به کار کرد

گلشنی در پایان گفت: تمامی این داده‌ها بصورت انواعی از نمودار‌ها به نمایش در خواهد آمد که میتوانیم یک شمای کلی از سیر پارامتر‌های مورد ارزیابی داشته باشیم. در نهایت با تحلیل این دست از داده‌ها روند پیشگیری و نظارت در سلامت دقیق‌تر و با کیفیت‌تر خواهد شد. هدف ما بهبود مداوم کیفیت سلامت مردم عزیزمان بوده و هست، امیدواریم که به این هدف برسیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار