اقدامات بازگشایی خوابگاهها و نحوه ارائه تغذیه برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اعلام شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، محمدعلی امام هادی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در نشستی با رؤسا و معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشکدهها درخصوص بررسی راهکارهای مؤثر در رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی در بازگشایی دانشگاه و خوابگاهها دیدار و گفتگو کرد.
امام هادی در این جلسه با اشاره به ضرورت اجرای دستورالعملهای ابلاغی وزارت بهداشت برای جلوگیری از شیوع مجدد ویروس کووید ۱۹ گفت: با رعایت تمام اصول ایمنی باید شرایط مطلوبی را برای دانشجویانی که دروس عملی دارند یا در پایان مراحل تحصیل خود هستند، فراهم کنیم.
وی افزود: با خرد جمعی و آگاه سازی باید بیش از پیش دست در دست یکدیگر نهاده و این سختی را آسان کنیم و این مهم جز با تعامل تنگاتنگ دانشکدهها و معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه میسر نمیشود.
به گفته معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی باتوجه به اهمیت جلوگیری از ازدحام در خوابگاهها و حضور دانشجویان در دانشکدهها، باید تدابیر واحدی اندیشیده شود تا همه ملزم به رعایت آن باشند و خواستار ارائه پیشنهادهای کاربردی و توضیح مختصری از شرایط موجود در کلیه دانشکدهها شد.
در ادامه نشست ابراهیم مه آبادی سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به اقدامات انجام شده گفت: براساس جلسات هم اندیشی با معاونت آموزشی تصمیم برآن شد بازگشایی در بازه زمانی خرداد تا مهر ماه به صورت پلکانی انجام شود، به این صورت که در مرحله اول دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دانشجویان ترم آخر حضور داشته باشند.
وی در خصوص دانشجویان علوم پایه گفت: تا اطلاع ثانوی این دانشجویان به صورت آموزش از راه دور به تحصیل خود ادامه میدهند و تلاش بر این است که استاجرها نیز به آموزش از راه دور ادامه دهند.
مه آبادی افزود: اقدامات مهمی در سه حوزه تغذیه، ایاب و ذهاب و اسکان صورت پذیرفته است تا جایی که غذا پس از طبخ با رعایت کلیه استانداردهای بهداشتی به صورت بسته بندی توزیع میشود و علیرغم دستور العمل بهداشتی باید برای خوردن غذا در دانشکدهها، سلفها باز شوند، اما باید با زمان بیشتر و تراکم کمتر فعالیت خود را از سر بگیرند.
سرپرست مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی همچنین درخصوص ایاب و ذهاب، اسکان ۵۰ درصدی در خوابگاهها و تأمین تجهیزات بهداشتی و حافظتی به صورت رایگان برای دانشجویان توضیحاتی ارائه کرد.
در بخش دیگری از این نشست رؤسا و معاونان دانشجویی و فرهنگی دانشکدهها به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند که تصمیم گیری درخصوص نحوه برگزاری امتحانات به صورت مجازی یا حضوری، بازگشایی سلفها با رعایت دستورالعملهای استاندارد، تهیه ابزار مناسب غربالگری در دانشکدهها و خوابگاه ها، تدوین پروتکلهای ویژه برای رشته دندانپزشکی با توجه به ریسک بالای این رشته، عدم امکان آموزش مجازی در برخی از رشتهها و ضرورت فعالیت حضوری دانشجو، ارائه تجهیزات بهداشتی به دانشجویان برخی از این نظرات بودند.
رفع نواقص موجود در سامانه آموزش مجازی نوید، تعریف برنامه کوهورت برای بیماری کرونا، اسکان دادن دانشجویان با توجه به ریسک انتقال، افزایش پهنای باند اینترنت و بزرگ کردن تالارهای گفتگوی مجازی، آموزش اصول بهداشتی به دانشجویان، بررسی راهکارهای عملی گذراندن دروس عملی در شهرها و استانهای محل سکونت دانشجویان، برخی دیگر از این نظرات بود.
در این جلسه فاطمه درفشان نماینده شورای صنفی دانشجویان علوم پزشکی شهیدبهشتی با اشاره به وجود مشکلاتی در سامانه نوید، آموزش اساتید و دانشجویان درخصوص نحوه استفاده از سامانه را ضروری دانست و از مسئولان خواست درخصوص نحوه برگزاری امتحانها به صورت مجازی از دانشجویان نظرسنجی انجام شود و در تصمیمات نهایی اعمال شود.
وی ضمن تأکید بر توجه ویژه به شرایط نابرابر شهرها و روستاها در برخورداری از امکانات و زیر ساختهای اینترنتی افزود: با توجه به پیامهای رسیده به شورای صنفی، دانشجویان از آموزش مجازی بهره کافی را نبرده اند که امتحان مجازی به خوبی برگزار شود مضاف بر این که عدم وجود امکانات در شهرهای کم برخوردار را هم باید مد نظر قرار داد.