کد خبر:۸۵۲۳۱۴
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

ابوالفتح: رسانه‌های آمریکا که در خدمت دولت نیستند تهدید به تعطیلی می‌شوند

یک کارشناس مسائل آمریکا گفت: برخورد آمریکائی‌ها با رسانه‌ها به این منوال است تا وقتی رسانه در خدمت آمریکا باشد و منافع او را تامین کند از او استقبال می‌کنند در غیر اینصورت تهدید به تعطیلی می‌شوند.

ابوالفتح: رسانه‌های آمریکایی که در خدمت دولت نیستند تهدید به تعطیلی می‌شوند /

 

امیرعلی ابوالفتح، کارشناس مسائل آمریکا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، درباره رفتار خشونت آمیز پلیس آمریکا گفت: اساسا آمریکا در موارد مختلف کار‌هایی را که خودش انجام می‌دهد را دوست ندارد دیگران انجام دهند و یا وقتی دیگران را در مورد کاری سرزنش می‌کند خیلی راحت خودش آن‌ها را انجام می‌دهد.

وی افزود: موارد زیادی درباره این رویه وجود دارد، مثلا آمریکا تنها کشوری است که از سلاح اتمی آن هم دوبار در دنیا استفاده کرد و این در حالی است که خود را سردرمدار مبارزه با سلاح هسته‌ای در جهان می‌داند، یا اینکه آمریکایی‌ها یکی از پیشرفته‌ترین سامانه‌های موشک جهانی را دارند، اما کشور‌ها را متهم می‌کنند که چرا موشک می‌سازند، این رویه در مورد حقوق بشر و بحث دموکراسی نیز به همین منوال است.

ابوالفتح با بیان اینکه آمریکایی‌ها اگر نظام سیاسی ایران، ونزوئلا و سوریه را متهم به سرکوب مردم خود می‌کنند خودشان به راحتی این کار را انجام می‌دهند و اتفاقا، چون ابزار پیشرفته تری دارند در مقایسه با کشوری که  این امکانات مدرن و جدید برای سرکوب  را ندارد، خیلی راحت‌تر به این اقدام می‌پردازند، گفت: به عنوان مثال اگر قرار باشد در سر راه فضای مجازی فیلترینگ ایجاد کنند سایر کشور‌ها ممکن است سیستم سایبری یا امکانات فنی کاملی برای این موضوع نداشته باشند و حتی اگر مایل به انجام این کار باشند بضاعت آن را نداشته باشند اما آمریکایی‌ها خیلی راحت برنامه‌هایی را که بعضا هم خودشان آن‌ها را خواسته اند می‌توانند مختل کنند.
 
این کارشناس مسائل آمریکا یادآور شد: شاید به همین دلیل است که آمریکایی‌ها لقب بزرگترین جاسوسی جهان را به خود اختصاص می‌دهند به این معنی که هر کس در اینترنت ترددی داشته باشد، مورد بررسی و آنالیز آمریکا قرار می‌گیرد. حالا این تردد چه توسط یک سیاستمدار صورت گرفته باشد چه توسط یک منتقد آمریکا در روسیه، ایران و یا چین و یا حتی متحد آن‌ها در اسرائیل و آلمان از آنجا که قدرت و توان علمی و فنی بالایی در این زمینه دارند معمولا خیلی موثرتر از سایر کشور‌هایی که مورد اتهام قرار می‌گیرند امکان عمل کردن دارند.

وی افزود: در قضیه این روز‌های آمریکا نیز آمریکایی‌ها خیلی مجهز وارد شدند اگر پلیس سایر کشور‌ها امکانات و تجهیزات محدودی داشتند که به دلیل این محدودیت‌ها حتی پلیس مورد ضرب و شتم قرار می‌گرفت و امکان مهار بحران در بازه زمانی کوتاهی وجود نداشت، اما آمریکایی‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با پیشرفته‌ترین سلاح‌ها گویی که از وسط فیلم‌های هالیوودی بیرون آمده باشند وارد میدان و به سرکوب مردم می‌پردازند.

ابوالفتح گریزی به برخورد آمریکا با رسانه‌ها زد و گفت: برخورد آن‌ها با رسانه‌ها نیز به همین منوال است تا وقتی رسانه در خدمت آمریکا باشد و منافع او را تامین کند از او استقبال می‌کنند و به عنوان آزادی بیان از این روند یاد می‌کنند، اما به محض آنکه رئیس جمهور آمریکا احساس کند شبکه‌ای مثل توئیتر که اتفاقا مربوط به خود آمریکاست نه یک کشور خارجی، کوچکترین نشانه‌ای از نافرمانی را بروز می‌دهد توسط او تهدید به تعطیلی می‌شود.

این کارشناس مسائل آمریکا تصریح کرد: اساسا از آنجا که برخی آمریکایی‌ها تصور تافته جدا بافته بودن دارند هر چه که انجام دهند از دید آن‌ها عقلایی و منطقی است حتی اگر نسل کشی و کشتار جمعی و یا کشتار با سلاح اتمی باشد این اقدامات اگر توسط آمریکا انجام پذیرد اخلاقی است، اما اگر طرف مقابل آمریکا اقدامی شبیه آن کار را انجام دهد او را مورد سرزنش و مجازات قرار می‌دهند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: این در حالی است که اگر در تهران، پکن و کاراکاس برخورد‌های خیابانی انجام شود همین آمریکایی‌ها حتی بعد از اتفاقی که در کشور خود آن‌ها رخ داده به سادگی موضع گیری می‌کنند و پمپئو بیانیه می‌دهد و درخواست تشکیل جلسه شورای امنیت ملی در سازمان ملل را می‌کنند و جهان را علیه آن کشور تهییج کرده و اصلا نگران این نیستند که مورد این پرسش قرار بگیرند که شمایی که چنین بلا‌هایی سر مردم خود آوردید چه طور از مردم سایر کشور‌ها دفاع می‌کنید؟ آنچه در ایالات متحده از اهمیت بالایی برخوردار است منافع این کشور است و موضوعاتی مثل اخلاق و حقوق بین الملل اهمیت چندانی ندارد.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار